Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka geçen bir isim de yok. Morita var sadece benim hatırladığım, hiç ortada olmayan alternatif bir isim olur gibi bu saatten sonra.

sabah aksam taylan istatistigi paylasip taylan braveheart editi koyuyordu. dunku mactan sonra da paylasmis mi biricik taylanani
Yalnız dikkat ettin mi yakımda luyiden başka hava topu alabilen yok. Bizim 6 noya acil min 1.85lik bi azman lazım bence. Bir de cicaya baktım adamın geri pası yok hep ileri oynamış ama millet pas isabetü düşük diye ağlıyor :) berkan ve taylanın kop kaybı istatistüklerine bak büyük takım ossi bu kadar top kaybeder mi

Yalnız dikkat ettin mi yakımda luyiden başka hava topu alabilen yok. Bizim 6 noya acil min 1.85lik bi azman lazım bence. Bir de cicaya baktım adamın geri pası yok hep ileri oynamış ama millet pas isabetü düşük diye ağlıyor :) berkan ve taylanın kop kaybı istatistüklerine bak büyük takım ossi bu kadar top kaybeder mi
Nelsson fena değil aslında kafa toplarinda ben beğendim

BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan 5-0 yapacağımız maçı verdik yine keyifsiz uyandım ama tek tesellim morutan ve cica nın futbolunun ışık vermesi oldu, ve artık Keremi 11 de görmek istemiyorum Barış oynasın onun yerine adam öyle yerlerde topu rakibe veriyor ki anında kalemizde pozisyon görüyoruz bunu gol attığı için görmezden gelenler vardır ama gol atamadığı zaman yedirdiği gollerle anarız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arkadaşlar Kerem 'e niye bu kadar taktınız. Tamam biraz havaya girmiş olabilir ama hücumda şu anda en etkili oyuncumuz o. Artık skor a etki etmeyide öğrendi. Oyuncuları hemen Yok etmeyin bu çocuk daha 22 yaşında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt