- 3 Haziran 2015
- 57.376
- 66.615
- 4.143
Bana ne ya terim ve yönetim düsünsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Marcao varkende kuramiyorduk su ezbere yorumlardan vazgecelimMarcao bir an önce affedilmeli. Takım geriden oyun kuramıyor, topla çıkamıyor. Marcao gibi ayağı düzgün bir stoperi oynatmamız şart.
Keşke tam tersi olsaydı. Harroui Berkan'ı top diye oynar. Malesef yabancı sınırı yüzünden aynı paraya biz Berkan'ı izleyip saç baş yolarken, onlar mest olacaklar.sassuolo berkana verecegi parayla harroui aldi. tuhaf enteresan ilginc
Bu seferde oyun kurmada sorun olmayacak ama ortasaha yumusak oldugu icin rakibe cok pozisyon verecegiz
Fatih Hocanın gözü aydın . Bol bol oynatır artık BabeliCöpler elimizde kaldi desenize.... ne babel gider ne falcao gider ......
Yalnız dikkat ettin mi yakımda luyiden başka hava topu alabilen yok. Bizim 6 noya acil min 1.85lik bi azman lazım bence. Bir de cicaya baktım adamın geri pası yok hep ileri oynamış ama millet pas isabetü düşük diye ağlıyorsabah aksam taylan istatistigi paylasip taylan braveheart editi koyuyordu. dunku mactan sonra da paylasmis mi biricik taylanani
berkan icin daha erken milli aradan sonra gorelim biKeşke tam tersi olsaydı. Harroui Berkan'ı top diye oynar. Malesef yabancı sınırı yüzünden aynı paraya biz Berkan'ı izleyip saç baş yolarken, onlar mest olacaklar.
Nelsson fena değil aslında kafa toplarinda ben beğendimYalnız dikkat ettin mi yakımda luyiden başka hava topu alabilen yok. Bizim 6 noya acil min 1.85lik bi azman lazım bence. Bir de cicaya baktım adamın geri pası yok hep ileri oynamış ama millet pas isabetü düşük diye ağlıyorberkan ve taylanın kop kaybı istatistüklerine bak büyük takım ossi bu kadar top kaybeder mi
Arkadaşlar Kerem 'e niye bu kadar taktınız. Tamam biraz havaya girmiş olabilir ama hücumda şu anda en etkili oyuncumuz o. Artık skor a etki etmeyide öğrendi. Oyuncuları hemen Yok etmeyin bu çocuk daha 22 yaşında.Ulan 5-0 yapacağımız maçı verdik yine keyifsiz uyandım ama tek tesellim morutan ve cica nın futbolunun ışık vermesi oldu, ve artık Keremi 11 de görmek istemiyorum Barış oynasın onun yerine adam öyle yerlerde topu rakibe veriyor ki anında kalemizde pozisyon görüyoruz bunu gol attığı için görmezden gelenler vardır ama gol atamadığı zaman yedirdiği gollerle anarız.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi