Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke tam tersi olsaydı. Harroui Berkan'ı top diye oynar. Malesef yabancı sınırı yüzünden aynı paraya biz Berkan'ı izleyip saç baş yolarken, onlar mest olacaklar.
Yabancı sınırı var malesef yapacak bir şey yok ama berkandan umutluyum yalnız geliştirmesi gereken çok şey var çalışması lazım. Top kaybı bakımından gerçi harrouinin de berkandan eksik kalır yanı yok o da fena kayıplar yapıyor

berkan icin daha erken milli aradan sonra gorelim bi
Ben ondan ümidi kestim çok dinamik ama maç içinde ne yaptığını anlayamıyorum.

Harroui ise çok net bir adamdı, hücumcu ortasahaydı. Gedson'un atak yönünü aratmayacak taş gibi adamı kaçırdı yönetim. Çok üzüldüm.

Bir çuval inciri hiç edecekler, adam akıllı bir orta sahan olmadıkca başarı hayal. Azıcık baskı yap Galatasarayı yen bu kadar basit.

D5BD8031-8521-48FE-BBFA-42406BA0ACBD.webp

Osde berkandan başka rakip karşılayan yok ataklar hep stoperlerde bitiyor

Stoperlerimizin maşaallahı var. Hoca inadından vazgeçip pivot anchor alsın bir tane geçen yıl Moder isteyen adam bu yıl neden istemez o profilde birini anlamıyorum.

Etebo bile dün Tottenham maçında çok iyi 6 oynadı şimdi o bile yok.

Stoperlerimizin maşaallahı var. Hoca inadından vazgeçip pivot anchor alsın bir tane geçen yıl Moder isteyen adam bu yıl neden istemez o profilde birini anlamıyorum.

Etebo bile dün Tottenham maçında çok iyi 6 oynadı şimdi o bile yok.
etebonun en iyi haline sokayım afedersin de

Yabancı sınırı var malesef yapacak bir şey yok ama berkandan umutluyum yalnız geliştirmesi gereken çok şey var çalışması lazım. Top kaybı bakımından gerçi harrouinin de berkandan eksik kalır yanı yok o da fena kayıplar yapıyor
Evet sınır ama bu sınır Harroui'nin alınmaması için sebep değil çünkü ben onu Gedson'u alamayacağımız için onun yerine istiyordum. Ben iki maçına bakabildim Harroui'nin ama çok top kaybetmedi. Ettikleri de derinlemesine ara pas atarken oldu.

Topu geri kazanma bu ligin anahtarı. Fenerbahçe sadece bunu iyi yaptığı için gol yemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt