Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 vermişler herhalde sonra zaten parasal anlamda anlaşamadıklarını belirtmişler
Şuan 5 verebilecek durumları yok ki. Kiralık ve bonservissiz oyuncu kovalıyorlar. Zorunlu satın almayla kiralamaya çalıştılarsa bilemem tabi. Bu japon ne yapmış 10 milyon olmuş orası ayrı saçmalık zaten.

saha içi yerleşimde sıkıntı var böyle olunca oyuncular gereğinden fazla yoruluyor... takım olarak ne zaman saldıracaz ne zaman dinlenecez ne zaman savunma yapacaz belli değil futbolcular arası mesafe fazla var oyuncular birbirine yakın oynamıyor. .. bireysel olarak gidersen sonu tek bir şey olur her zaman.. TRANSFER de TRANSFER..

Kaan Ayhan sol stoperde Alpaslandan iyi oynar mı? Oynasa bile 5-6 m euroya değer mi?

Emre Akbaba iyi futbolcuydu onun yasadiklarini sen yasaydin hayata kuserdin.Futbolu bilmek ona buna bok atmak degildirki Ben futbolu bildigimi hic bir zaman idda etmedim burda.Marcao olayinda Siz gene Kamil Kamil konusuyorsunuz Adam gidiyor Keremi dovuyor.Ve ceza aliyor .Sonra ozur dileyor.Neymis Kerem Haf etmemis nerden biliyonuz affetmedigini affetmedi ise teknik kadro affederse Kereme oturup bakmak duser.Sirf bu yuzden cocugu iyi oldugu maclarda bile elstiriyorsunuz .Bu mu futboldan anlamak .?Bu kotu su kotu demekle olmuyor o is .Ben futbolda anlamiyorum ama sen anlayipta boyle yorumlar yapiyorsan amacinin ne oldugu belli zaten.
Birader sen de psikoz mu var? Ben Marcao olayiyla ilgili ne yazdim? Halusinasyon goruyorsun heralde. Dunden beri Kerem ve Marcao ile ilgili yazdigim tek sey Kerem'in 11'in degisilmez ismi olmasi gerektigi.

Senin tavrin su. Insanlar x sahsi elestirebilir ancak benim istedigim sekilde. Mantiga bak. Begenmedigin yorumu "bos" olarak nitelendirip sonra adama hakaret ediyosun. Daha fazla "bos yapma" senin deyiminle. Isteyen istedigi sahsi istedigi sekilde elestirebilir. Forum kurallari acik. Sen komisercilik oynamayi kes.

Eee yani diyebiliriz yine bir plansizlik var gibi görünüyor. En acil pozisyon DOS pozisyonu olmasina ragmen 2 ay Cicaldau Morutan diye diye gecti. Yanlis anlasilmasin Morutan veya Cica kötü demiyorum. Ama DOS pozisyonu Fernando Sevilla'ya gitmesiyle basladi ve halen cözülemedi. Tknik ekip önceligi buraya vermeliydi. Bu saatten sonra zor.
2019 dan beri. 2 yıl olmuş. Tıpkı forvetsiz felan oynadığımız sezonlar gibi. Allah sonumuzu hayretsin

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

[De Telegraaf] Sparta Rotterdam midfielder Abdou Harroui to undergo medical examination at Sassuolo today

yazıldımı bilmiom

Gedson la Halil gelse lıgde sampıyon oluruz Avrupada daha ıddıalı hale gelırız ve gelecege genclesmıs olarak daha umutla bakarız yonetım ıyı transfeler yaptı bunu Gedson ve Halil ıle taclandırmamız lazım

Birader sen de psikoz mu var? Ben Marcao olayiyla ilgili ne yazdim? Halusinasyon goruyorsun heralde. Dunden beri Kerem ve Marcao ile ilgili yazdigim tek sey Kerem'in 11'in degisilmez ismi olmasi gerektigi.

Senin tavrin su. Insanlar x sahsi elestirebilir ancak benim istedigim sekilde. Mantiga bak. Begenmedigin yorumu "bos" olarak nitelendirip sonra adama hakaret ediyosun. Daha fazla "bos yapma" senin deyiminle. Isteyen istedigi sahsi istedigi sekilde elestirebilir. Forum kurallari acik. Sen komisercilik oynamayi kes.
Marcaoyu savunan adamlara like verdigin icin Marcaoyu savundugunu sandim.Unal Bey kusura bakma

Seninle ne konusup ses cikaracagim? Iki mesajindan biri birilerini bos yapmakla itham etmek, digeri hakaret veya küfretmek. Emre Akbaba'nin buyuk futbolcu oldugunu iddia eden, bos yapma dedektörü büyük futbol bilgini.

Su forumda hala yazabiliyor olman cok enterasan. Kavga etmedigin kufretmedigin uye kalmadi. Durmadan "deden, baban" gibi ifadeler kullanan igrenc bir usluba sahipsin.
engelle geç niye uğraşıyorsun

Dieng işi olacak bence, hissediyorum.
Scout ekibine güveniyorum. Ama Mustafa Demirtaş adamı beğenmemiş, o konu aklımı kurcalıyor.
Düz adam çünkü, 1-2 milyona alınsa kimse laf etmez. Düz adam arıyorsak etobo ile yaşadıklarımız ortada.
Hem melo-fernando dillendirip hemde farklı işler yapmak enteresan.

bu takımın ilacı 1 2 sene bile olsa fernandinho olurdu

bu kadar gencin arasına da çok iyi giderdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt