- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Hoca el atacak bu işe. Ama hoca farkında değil gibiyok yav o tabiki normal değil sinirle yazılıyor
dün ekran başında çıldırdım mesela o pozisyonda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca el atacak bu işe. Ama hoca farkında değil gibiyok yav o tabiki normal değil sinirle yazılıyor
dün ekran başında çıldırdım mesela o pozisyonda
Bu japonu bize mi sokacaklar acaba
Aşırı özgüven sorunsalıKaptırdığı topun arkasından da koşmuyor. Bu konuda ciddi bir şekilde uyarılmalı.
Ek olarak, bekine yardım da etmiyor. Dün bekine yardım etseydi bu kadar rahat gelemezlerdi kanattan. Herif Messi gibi ilerde bekliyor. Ulan daha dün 1 bugün 2. Bir tarafları arşa değmeye başladı veledin.
Marcaoyu beğenmeyip kaanı beğenmek güzel kafa
Kaan gelse ilk sövcek olan siz olursunuz muhtemelen
Sushi ve udon noodle hastasiyim reis. Hele o kitir california Sushileri beni benden aliyorjapon yemeği sever misin.
işi profosyonellere bırak renktaş gerek yokYazılımcıyım renktaş. Ama karakter iyi yorumlarım genelde![]()
Sushi ve udon noodle hastasiyim reis. Hele o kitir california Sushileri beni benden aliyor
10 istiyorlarBu japonu bize mi sokacaklar acaba
Sen varya sen yirtik dondan cikarmis gibi cikiyorsun firsat kolluyorsun baska zaman alintiladigim zaman sesini cikarmiyorsun.Firsatci Unal Aysal Kilikli.Birader sen forumun komiseri misin? Durmadan kimin kimi veya neyi nasil elestirebilecegi ile ilgili ahkam kesiyorsun? Konudan bagimsiz, Kerem'i cok severim.
Bak ben de seni elestireyim, Emre Akbaba övüyordun durmadan hatta elestirenleri "bos yapmak" ile itham ediyordun her mac basliginda. Su forumdaki en bos yapan uye sensin. Bos yapma artik ve insanlara hakaret etmeyi, kufretmeyi birak.
california sushi japon muSushi ve udon noodle hastasiyim reis. Hele o kitir california Sushileri beni benden aliyor
saçmalık10 istiyorlar
10 istiyorlarsa kuşlar nasıl alıyordu yav10 istiyorlar
Japamerican diyebilirmiyizcalifornia sushi japon mu
degil