Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaptırdığı topun arkasından da koşmuyor. Bu konuda ciddi bir şekilde uyarılmalı.

Ek olarak, bekine yardım da etmiyor. Dün bekine yardım etseydi bu kadar rahat gelemezlerdi kanattan. Herif Messi gibi ilerde bekliyor. Ulan daha dün 1 bugün 2. Bir tarafları arşa değmeye başladı veledin.
Aşırı özgüven sorunsalı

Morita tam aradığımız adam aslında nokta pas atıyor adam resmen.

Marcaoyu beğenmeyip kaanı beğenmek güzel kafa

Kaan gelse ilk sövcek olan siz olursunuz muhtemelen

Yahu kim diyor bunu..İşiniz gücünüz hiç dinleyip anlamadan yorum yapmak.
Arkadaş pes yahu..Yemin ederim pes.

Senelerdir şu transfer dönemlerinde rezillikler yaşanıyor.Hala anlamsız bir şekilde var olanları ne olursa körü körüne savunuyorsunuz olmayanıda gömüyorsunuz.

Çok net söylüyorum kaan ayhanı en baştan alsaydık kaanı en çok öven senin gibiler olacakdı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Celta Vigo’da opsiyonu ile Okay Yokuşlu’yu kiralanması mantıklı bir hamle olur. Geçen sene WBA’da gayet iyi oynadı. Tabi Gedson’un da gelmesi şart.

Neyse cok ustume geldiniz burdan kimseye kufur edemiyorum instaya gidipde butun sinirimi Marcaodan cikaram.
Birader sen forumun komiseri misin? Durmadan kimin kimi veya neyi nasil elestirebilecegi ile ilgili ahkam kesiyorsun? Konudan bagimsiz, Kerem'i cok severim.

Bak ben de seni elestireyim, Emre Akbaba övüyordun durmadan hatta elestirenleri "bos yapmak" ile itham ediyordun her mac basliginda. Su forumdaki en bos yapan uye sensin. Bos yapma artik ve insanlara hakaret etmeyi, kufretmeyi birak.
Sen varya sen yirtik dondan cikarmis gibi cikiyorsun firsat kolluyorsun baska zaman alintiladigim zaman sesini cikarmiyorsun.Firsatci Unal Aysal Kilikli.

Yerli sağ bek önerisi olan yok mu arkadaşlar benim aklıma hiç gelmiyor şu İsmail sakatlanmasa alırdık.

bunların başkanı degişti türk geldi sanırım o da keriz avlıyo aklınca 10 nedir ya ne satıyorsun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt