Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Uzun uzadiya dusundum tasindim su bjknin istedigi fernando bize en uygun topcu gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stephen Eustaquio diye birinin peşine düşmüş Fenerbahçe ve adam box to box bir oyuncuymuş. Tam istediğimiz tarzda bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın Oğulcan Çağlayan ile ilgili açıklamalarına saat 16:30'da GSTV'de yanıt verecek.Durduk yere ortada fol yok yumurta yok alıntı yapmadan nöbete genel bir mesaj atıyorsun sonra da 1ken 5 oluyorsunuz diyorsun. Bunu çarşının ortasında yapsan dayak yersin büyük ihtimalle. Anlatabildim mi bilmiyorumAl iste Kurek kardesim sana ne oluyor sen karisma 1ken 5 oluyorsunuz.
Seri'nin son durumu nedir
Orta sahaya tecrübeli bir isim. Hayır diyemeyeceğim 1 şey
Arkası kallavibizim bu rezanla valla uğraşılmaz Rize başkanı ayağına sıktı boşu boşuna
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Portekiz ligi uzmanları çok övüyor bu adamı. Seri tarzında daha tempolu bir oyuncuymuş.Ekli dosyayı görüntüle 136856
Eustaquio’yu gecen sene transfer onerileri konusunda yazmistim. Tabi sadece 45 dk degerlendirmesi bu. Izledigimde begenmistim.
Offff su ogulcandan rizeden hepsinden biktim artik
la sen uğraşıon sanki:red:
![]()
İyi topçuya benziyor. Ayaklarına hakim, ayrıca iyi de basıyor.Ekli dosyayı görüntüle 136856
Eustaquio’yu gecen sene transfer onerileri konusunda yazmistim. Tabi sadece 45 dk degerlendirmesi bu. Izledigimde begenmistim.