Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride cok top kaybediyordu cabuk unutuyoruz gibi

bizim oyuncular salak salak pozisyonlar aldığı için kaybediyordu bence genelde, tabii arada topun ayağına dolaştığı, kaydığı falan filanda oldu ama bu tarz adam alınca diğer öküzlerin yine iyi pozisyon alabilmesi lazım

Seri-Cica-Berkan şeklinde olur ancak. Berkanın canı çıkar ama o top öyle bir dolaşırki gtü yiyen takım gelsin önde bassın, kanatlarda zaten 2 uçurtma var, Morutan falan yatırır yatırır kaldırır rakibi
bu orta saha dayak manyağı olur.

Seri işi yaş, Fulham'da direkt oynuyor ve istatistikleri de 4 maçta çok iyi. Marco Silva regista kullanıyor sisteminde onu geçelim.

Evet Alanya maçındaki gibi hatalar da yaptı ama maç eksiği vs de vardı adamın, orta sahada da saçma kurgularda oynadı genelde.

Morita tarzı bir adam bence daha iyi olurdu ama o iş de yaş.

Son gün Okay gelirse şaşırmıcam bu şartlarda; şu an kimse elindekini vermez kolay kolay, hele de kullanacağı adamsa.

Seride cok top kaybediyordu cabuk unutuyoruz gibi

1630328095522.webp

pek öyle görünmüyo renktaş. önünde arkasında da bilimum yanpasçı stoper ve kazmator 6 numara var.

Ben melonun top kaybettigini hic hatirlamiyorum cikarken
Fernandoda 10 macda 1 yapardi baski yediginde
Leminada hic kaybetmiyordu

Oyle bir adami istemiyor hoca ama sart iste
Dun ki mac gozumu korkuttu
Berkanda iyi kosuyor dinamizm katiyor ama topla arasi pek iyi degil

musleraya bu kadar fazla geri pas yapılırsa 1 de olmaz 2 de olmaz 3 de golu yersin. Bizim maçlarda bizim kaleci mübarek stoper gibi hep oyunda pas yapıyor sağa sola
Tutturmuş işte Barcelona, City Bayern gibi oynamaya, bizim kalecinin ayaklar o kadar iyi değil o yüzden tek sıkışınca geri pas verilmeli biz ise sanki kalede Neuer var. Ama terime anlatasan anlamaz

Ben melonun top kaybettigini hic hatirlamiyorum cikarken
Fernandoda 10 macda 1 yapardi baski yediginde
Leminada hic kaybetmiyordu

Oyle bir adami istemiyor hoca ama sart iste
Dun ki mac gozumu korkuttu
Berkanda iyi kosuyor dinamizm katiyor ama topla arasi pek iyi degil

melo'nun 6-1'lik real maçı komedi videolarına girerdi yav.

Pasla çıkacak bir takım için Seri müthiş bir isim o konuda çok iyi ama dinamizm ve mücadele yönünden baya eksik bir oyuncu. 6 numara için Dieng biraz kazma Seri'de biraz yumuşak kalıyor Fernando'da ikisi birden vardı işte mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt