Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
melo'nun 6-1'lik real maçı komedi videolarına girerdi yav.
Maca cok iyi baslamistik :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
melo'nun 6-1'lik real maçı komedi videolarına girerdi yav.
Gedson defteri kapandı mı son durum ne?
Sadece bana mı öyle geldi yoksa Kerem’in golünden sonra takımdan kimse yanına gitmedi mi? Ben görememiş olabilirim. Eğer durum buysa büyük sıkıntı var demektir. Takım da bölünme başlar.Marcao olayından sonra kendini daha da yukarıda görmeye başladı ki bu hiç hoş değil. Hoca da sürekli 11 çıkarıp sanki "sen haklısın bu takımın vazgeçilmezisin" imajı yaratıyor.
Bence takım içinde tepki var. Marcao’yu haklı bulanlar bile olabilir takımda. Arda filan soyunma odasında artistlik yapmış deniyor. Bu durum oyuncuları etkiler. Hele hele oynamayan adamı takım içinde abi olarak kimse sallamazdün paşa bunun kendini attığı pozisyonda topu taca atmayıp gol atsa herkes sövüyor olurdu
ben daha psv maçında marcao olayı yokken bu çocuğun saha içi davranışları sıkıntılı demiştim
kimse yeteneksiz demiyor zaten ama unutmayalım emre mor yetenek olarak 10 tane kerem çıkarırdı cebinden şimdi nerelerde
keremde emre mor potansiyeli çok fazla birilerinin buna haddini bildirmesi gerekiyor
tabiki marcao gibi değil o latife ve abartı ama o gün marcao ile sorun yaşamasa bir gün başkasıyla yaşayacak
takımın kendisi ile ilişkisi gözle görülür şekilde sıkıntılı bence
Fernando fundamental ve istikrar açısından Melo'dan daha iyi olsa da Seri gibi pasör olmadı hiç, daha doğrusu onun gibi hep dikine oynamazdı. Seri bu konuda çok özel bir adamdı özellikle Nicete Cyprienle olan döneminde.Pasla çıkacak bir takım için Seri müthiş bir isim o konuda çok iyi ama dinamizm ve mücadele yönünden baya eksik bir oyuncu. 6 numara için Dieng biraz kazma Seri'de biraz yumuşak kalıyor Fernando'da ikisi birden vardı işte mesela.
Etobo olsa dikerdi topu burda Allah ne verdiyse
Lemina da tek tük kaybederdi ama önemsenecek bir miktar da kayıp yapmazdı. O sezon içeride oynadığımız Başak maçında kaybetmişti ve o pozisyonda gol yiyerek mağlup olduk.Ben melonun top kaybettigini hic hatirlamiyorum cikarken
Fernandoda 10 macda 1 yapardi baski yediginde
Leminada hic kaybetmiyordu
Oyle bir adami istemiyor hoca ama sart iste
Dun ki mac gozumu korkuttu
Berkanda iyi kosuyor dinamizm katiyor ama topla arasi pek iyi degil
Cemre Akbaba atmıştı üstatHanda gol atmisti bu macta degilmi?
bjk almış meraş'ı
Hmm, 1-1 biten mac ozaman? Handa attiginda 2-1 kazanmistik. Adam winnerCemre Akbaba atmıştı üstat
jk medyası da ne olduğunu göstermiş. Kimse 1,5 dememişti. Dikme falan 1 diyordu hatta.
Sadece bana mı öyle geldi yoksa Kerem’in golünden sonra takımdan kimse yanına gitmedi mi? Ben görememiş olabilirim. Eğer durum buysa büyük sıkıntı var demektir. Takım da bölünme başlar.
şu an için herhangi bir transfer yapmamız bile zor görünüyorsizce sol kanat transferi yapar mıyız babel-kerem-bay ile devam mı edilir yoksa o bölgede?
Lemina da tek tük kaybederdi ama önemsenecek bir miktar da kayıp yapmazdı. O sezon içeride oynadığımız Başak maçında kaybetmişti ve o pozisyonda gol yiyerek mağlup olduk.
Topu stop edemedin, dikemedin, bari adamı indir ya. Onu yapacak güç ve hız da yok kiBirda lyundama bos taylan dolu diyorlar ikiside ayni mesafede bos pas opsiyonu dolu ama topu stop edemezsen topuds dikemezsin pas ta veremezsin
Okay yerine berkan taylani isterimOkay gelir gibi. Hem yerli hem de sartlar musait.