Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.750
- 16.116
- 2.538
Seri’ye zamanında daha fazla sövüyordu bizim taraftar. Aynısı bir kaç başka isim için de geçerli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%90 oranında fiyaskoydu.seri'nin çok kötü maçları da vardı. hatta kötü maçları daha fazlaydı belki de
sadece iyi maçları hatırlıyoruz
Bende sovuyordum yalan yok o hareketsiz takimda savunma sikintilari cikiyordu su anda genc takimi seri muazzam is yapar o topu cikarirsa fisek gibi hucuma cikarsin bu takima cuk diye otururSeri’ye zamanında daha fazla sövüyordu bizim taraftar. Aynısı bir kaç başka isim için de geçerli.
benim de dşkkatşmş çekti. spikerin ağzından en fazla ismini duyduğum oyuncular biriydi. kim bu eren lan yeter artık diye baktım 21 yaşındaymış
dün k.paşa'nın sol bekini fena bulmadım
ülkede çok fazla yerli sol bek yokken dikkat çekebilir bir anda. sonraki maçlarını da izlemek lazım.
reis ben iyi topçu demedim dikkatini çekersem bu spiker niye hep eren eren diyo lan bi bakayım dedimneden futbol????
2 golde de direk hatasi var 1.golde morutan yere yatirdi 2.golde de yine morutan topu ayagindan alip sut cekti
iyi o zaman. mozartin futboldan da futbolcudan da anlamadigini biliyoduk zaten ama sana sasirdim ilk okudugumdareis ben iyi topçu demedim dikkatini çekersem bu spiker niye hep eren eren diyo lan bi bakayım dedim![]()
mozartın bilgisi klas seviyededir şimdi hiç kakalamayalım adamıiyi o zaman. mozartin futboldan da futbolcudan da anlamadigini biliyoduk zaten ama sana sasirdim ilk okudugumda
ikinci golde çok da yapacak bir şeyi yoktu sanki reis. çok yakından o topu kurtarma ihtimali düşüktü bence. dip dibe geldiler bir anda.neden futbol????
2 golde de direk hatasi var
1.golde morutan yere yatirdi 2.golde de yine morutan topu ayagindan alip sut cekti
takiliyorumm yaw. sabah aksam canimizi sikmayi biliyor negatif postlarla biraz da biz ugrasalimmozartın bilgisi klas seviyededir şimdi hiç kakalamayalım adamı
ikinci golde çok da yapacak bir şeyi yoktu sanki reis. çok yakından o topu kurtarma ihtimali düşüktü bence. dip dibe geldiler bir anda.