Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5F81C18E-83F1-4EB0-85DD-FBCF7594E2D4.webp
Zekiye göre bunu istemişiz.

Seri’ye zamanında daha fazla sövüyordu bizim taraftar. Aynısı bir kaç başka isim için de geçerli.
Bende sovuyordum yalan yok o hareketsiz takimda savunma sikintilari cikiyordu su anda genc takimi seri muazzam is yapar o topu cikarirsa fisek gibi hucuma cikarsin bu takima cuk diye oturur

Marcao takimda kalacak gibi duruyor. Hazir milli ara olmusken tekrar takim ile calismalara baslamali. En azindan avrupa maclarinda oynar. Zaten para cezasi verilmis, hainler de 8 mac vermis. 2 haftadir kadro disi. Ben satilmasini istemistim ama takimda kalacagina gore fazla degersizlestirmemek lazim.

benim de dşkkatşmş çekti. spikerin ağzından en fazla ismini duyduğum oyuncular biriydi. kim bu eren lan yeter artık diye baktım 21 yaşındaymış
dün k.paşa'nın sol bekini fena bulmadım

ülkede çok fazla yerli sol bek yokken dikkat çekebilir bir anda. sonraki maçlarını da izlemek lazım.

neden futbol????
2 golde de direk hatasi var
1.golde morutan yere yatirdi 2.golde de yine morutan topu ayagindan alip sut cekti

Seri'nin iyi oynadığı maçlarda son yıllardaki en dominant futbolu oynadığımızı dikkate alalım mesele iyi kötü oynamasından çok takıma atlattığı seviye. Ek olarak kötü oynadığı dönemde takım çok durağan bir yapıdaydı nagatomo-mariano-nzonzi-babel-falcao vs. Şu anki hareketli orta saha beklerle falan çok daha farklı olurdu sadece Onyekuru'yla bile yardırıyordu herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt