Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.148
- 20.040
- 3.313
Onlarında Raiola'sı varsa, bizim de Ahmet Bulut'umuz var !#YRW
Ahmet Bulut: "Şu an yurt dışındayım. Falcao dahil bazı oyuncular için kulüp arayışı içerisindeyim."
@sportcelltr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlarında Raiola'sı varsa, bizim de Ahmet Bulut'umuz var !#YRW
Ahmet Bulut: "Şu an yurt dışındayım. Falcao dahil bazı oyuncular için kulüp arayışı içerisindeyim."
@sportcelltr
Alanın elinde patlıyo nası bişi bu yahuBu Diagne’yi PL’den niye kimse almiyor lan hani Watford Brighton ve Palace’in ilgisi vardi
Yerli koymamız gerekmiyor eğer yerli kaleci ve yerli stoper söylentileri gerçekse. Stoperlerden birisini ve kaleciyi yerli yaparsak elimiz inanılmaz rahatlar ama şu birkaç gün içinde bunları yetiştirebileceğimizi sanmıyorum. Olur da yetişirse tüm orta sahayı yabancı yapar sol tarafa da Barış ya da Kerem'i koyarız.Gedsonunun geleceğini varsayarak surpriz 6 numaraya gozu kapali koyacağınız tek yerli yok.bu neyin hayali ya.kim var? 6 numaraya hangi yerliyi koyacan?bizim hem gedsona, hem de oyun kurabilen,biraz teknik bir 6 numaraya ihtiyacımız var
Şimdi baktım, 3. Türk ile 6 numarayı ihtimal diye vermiş. Okay olabilir dediğin gibi ama Marcao'nun durumunu beklemek lazım. Yarına kadar belli olur.marcao yolcudur belki. yerli stoper de ya abdulkerim ya da atakan karazor bence
Yok yav drogbayla yan yana ismini anmak drogbaya hakaret. Herif 40 yaşında gitti chelsea'ya oynadı.KARAKTER YOKSUNU BU ADAM. DROGBANIN BÜLLÜĞÜ ETMEZ
işimiz buna kaldıysa geçmiş olsun. tatil yapıyordur kesin#YRW
@sportcelltr
En kötü ihtimal 8 gün var yahu.Yerli koymamız gerekmiyor eğer yerli kaleci ve yerli stoper söylentileri gerçekse. Stoperlerden birisini ve kaleciyi yerli yaparsak elimiz inanılmaz rahatlar ama şu birkaç gün içinde bunları yetiştirebileceğimizi sanmıyorum. Olur da yetişirse tüm orta sahayı yabancı yapar sol tarafa da Barış ya da Kerem'i koyarız.
6 numaraya surpriz =OKAY
arda turanAhmet Bulut'un bizde başka oyuncusu var mı? Falcao ve başka oyuncular için kulüp arıyorum demiş. Kılınç'ın menajeri kimdi?
FALCAOYU HATIRLAYACAĞIM EN İYİ ANI RANDERS TARAFTARINDAN DAYAK YEMEMEK İÇİN KAÇMASIbu falcaoyu bir daha idmana alanda art niyet ararim.
transfer bitince her futbolcumuzdan yararlanmaya çalışacağız masalını yine söylemeye başlar. babel ve falcao gibilerin sanki çok umrunda takımbu falcaoyu bir daha idmana alanda art niyet ararim.