Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedsonunun geleceğini varsayarak surpriz 6 numaraya gozu kapali koyacağınız tek yerli yok.bu neyin hayali ya.kim var? 6 numaraya hangi yerliyi koyacan?bizim hem gedsona, hem de oyun kurabilen,biraz teknik bir 6 numaraya ihtiyacımız var
Yerli koymamız gerekmiyor eğer yerli kaleci ve yerli stoper söylentileri gerçekse. Stoperlerden birisini ve kaleciyi yerli yaparsak elimiz inanılmaz rahatlar ama şu birkaç gün içinde bunları yetiştirebileceğimizi sanmıyorum. Olur da yetişirse tüm orta sahayı yabancı yapar sol tarafa da Barış ya da Kerem'i koyarız.

Gozden kaçırdığınız bisey var.surpriz 6 numara yabanci dahi olsa son gune kadarr gedsonu zorlayacaklar ve alacaklar.hedefte olan oyunculari bilyosunuz ve olumlu gelismeler var demis gala sevgisi.gedson ve hail olmali bunlar

Galasevgisi paylasmak yasaklansin.Muharebeye gidiyor sanki aciklamaya bak.3 senedir yedigimiz gollerin %90 i ayni şekilde.Kolpaspor.

Yerli koymamız gerekmiyor eğer yerli kaleci ve yerli stoper söylentileri gerçekse. Stoperlerden birisini ve kaleciyi yerli yaparsak elimiz inanılmaz rahatlar ama şu birkaç gün içinde bunları yetiştirebileceğimizi sanmıyorum. Olur da yetişirse tüm orta sahayı yabancı yapar sol tarafa da Barış ya da Kerem'i koyarız.
En kötü ihtimal 8 gün var yahu.
Avrupada oynayacak kadro aşağı yukarı bugünün kadrosu en fazla bir takviye gelir gelirse. 3.lük kovalayacağız sonra ocakta limit neyse o kadar oyuncu bildiririz.
Orta sahadaki 1 oyuncu için 3 fırsatlar için 8 günümüz var.

Ahmet Bulut'un bizde başka oyuncusu var mı? Falcao ve başka oyuncular için kulüp arıyorum demiş. Kılınç'ın menajeri kimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt