*vitor hoca cin ligindeki doneminde ozellikle *hulk ile bayagi sorun yasadi... hulk'un takimla kopma yasamasi ile sonuclanmisti o donem, yanilmiyorsam......
< ;> *bu hocanin , cin ligi ozelinde izledigim o donemki durusu; once takim idi mottosu.... yildiz veya duz oyuncu fark etmiyor, tutku, fayda ,takim ruhu gibi yonlerden misal hulk'a elestiri getirmisti o donem....
benzer durusu burda da sergileyebilir... *mesut konusunu takip etmedim,-ne tur bir problem olduguna dair...
@Halil Tolga , *florentino nun once italya'ya satisi oluyordu son anda olmadi - araya getafe girmisti en son duydugum.
@Yusuf Kara
okay hem dogru tipoloji degil , hem 5~7 m civari bonservisi hak eden kumas ve kalitede degil. celta dan anca yine kiraya gider tahmininde idim. umarim alinmasi gibi bir karar olmaz.
@morita 26 yasinda 3,5 4m 'e halledebilsek cok ama cok iyi olurdu....hatta 4m 'e santa clara kabul eder gorusundeyim.
3m 'e vermeleri cok zor. braga , suud takimi vs yi geri cevirmislerdi. 3m civarindaki tekliflerde pazarlik-indirim vsye yanasmiyorlardi okudugum kadariyla...
kulubu 5 ister tahminim, orta yolda 4 de bulusulur gibi.....
tipoloji olarak nokta atisi turunde bir profil oldugunu dusunuyorum.
@babel
gonderilmesi istenen(taraftarlar ozelinde bakis) oyuncunun >halen kimi macta 11 ,kimisinde sonradan girip > sure almasini pek mantikli bulmuyorum. ayni sey diger benzer oyuncular icinde gecerli.
*onumuze bakmaliyiz bakisinda olsaydik, taktik idmana bile almamamiz gerekirdi bu tur dusunulmeyen mevcut oyun anlayisimizla uyusmayan oyunculari......
varsayim ,tahmin olsa-da belirtmek gerekirse;
*hoca ,tahminim tecrube,iyi profesyonel kelimesini favori gorup yine babel vs ile sezona devam eder,.malesef gidisat bu.
<; kendisinin sectigi bir oyuncu idi ,kimya uymadi babel'in bizle, yeniden bu israra anlam veremiyorum malesef...
bu tur_benzer kararlarin ayni sekilde hep tekrar edildiginde basari gelecegi dusunuluyorsa, yanilgi olur. son iki sezonumuzda oldugu gibi misal.....saha icinde keza, top gelsin sola ceksin saga ceksin sonra geriye donsun, agir ilerlesin,sut imkani icin topla soldan yaya dogru ilerlemeye calissa bile onunde rakip set oldugunda tekrara dusup yine geriye donup ,olasi kaptirilsta atak yiyoruz, atagi bitiremedigimiz yetmedigi gibi... daha bir cok ornek var mac icerisinde kendi ozelinde bulundugu bolge toplu topsuz girisim karelerinde. ball hog tabirine tamamen evrildi....
velhasil , gidecek oyuncu(kasimpasa deniliyordu) , son macta oyuna girmez,, yedekte yunus tutulurdu o girerdi misal. veya ilk planda yedekten bu macta emre k vardi,o oynardi sure alirdi madem takimda kalacaksa...
top tutma adina daha yeni alinan aytac girebilirdi maca- begeni begenmeme yeterli yetmezden bagimsiz.
*gonderilecegi soylenen babel veya x bir oyuncunun puansal macta yer almasi bana pek saglikli ve mantikli gelmiyor takim,oyuncu,rakip kim olursa olsun, futbol genelinedir bu nacizane yorumum.
*alt yapi degerlerimizden yunus'un yeterli veya yetersizliginden bagimsiz;
ads de oyle veya istikrarli olarak sure almis ,takima pozitif anlamda katkisi olmus, dolayisiyla fena olmayan kiralik seruveni yasamis kendi altyapi degerimize halen guvenmeyip sure bile vermemek ,benim adima hocaya koca bir *eksi yazar.
< ; ki, bu transfer donem bitmeden yine kiraya verilirse ,
*altyapi vs oyuncularimizin konusu gecen basliklara nacizane yorum birakmayacagim o andan sonra....
< ; babel'in saha icinde ne gibi artisi oluyorda *yunus veya x bir altyapi oyuncumuzun veya emre k vs nin olmuyor?
salt tecrube,profesyonellik gibi klise laflarla kestirilip atilamaz takimda devam etmesi ve sure almasi.
bu diger gonderilmesini taraftarlarca istenenen isimler icinde gecerli.
yeni sezona dair planlamamizda bu tur egreti duran yonleri dogru bulmuyorum ozetle.
gedson,morita,halil,
yedlin gonderilecekse ya altyapidan bir yetenegi rotasyona ekleriz ya yeni yedke sag bek sart, olasi boey'e bir sey olmasi ve veya mac coklugu yorgunluk bazli ,cezali vs durumlardan dolayi.