Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morita için başkanları serbest kalma maddesini kullanıp alsınlar demiş reis. 5 m euro teklif geldi kabul etmedik demiş
bizim adimiza mi 5 m teklif edilmis ?

sayet bizle ilgili ise;
< ; transfer sezonu basinda 4 veya ustune birakirlar gorusunde idim-kendisine dair ilgili basliklarda gozlem yorumumda vurguladigimda....

3 ve civarina *hayir yaniti vermislerdi kimi takimlara bir ustteki mesajimda belirttigim sekilde.
liglerinde kalirsa porto vs yapmasini bekliyordu cogu portekizli konustugum arkdslar.

suud vsye kendisi gitmek istemez gorusunde idim. avrupa da kalmayi secmesi agirlikli goruyordum kariyer bazli.
braga ise tabiri yerinde ise, pazardan urun alir gibi pazarlik vsvs yapinca bold red yanitini almisti sc takimindan transfer donemi baslarinda.

fb konusu ,tahminim vitor kaynakli. onceki mesajlarimdan birinde dun belirttigim gibi, kendisi 2008de sc takimini calistirmisti, hem ondan dolayi hem portekizli olmasindan dolayi,vitor bazli avantajli olabilirler morita ozelinde ,vurgusunu yapmistim....akabinde diger renkdaslardan bazilari o isin yattigini belirten mesajlar atinca basliga,
yeniden bizle ilgili morita olabilitesi konusulmaya baslandi mevcut baslik svs altinda.

sevgili @Keramettin TANRIVERDİ ve benim nacizane tuttugum oyuncular arasinda morita. oyun anlayisimiza notka atisi bri tipoloji de. dolayisiyla olmasini bastan cok istemistim...malesef bu donemde gorunuse gore olmaz gibi.....

selamlar,

Hoca bu pas oyunu altındaki işkenceye devam edecekse,paraya kıysın antrenör istihdam etsin. Blok halinde oynayamıyoruz bir türlü. Takım boyu 60 metreyi aşıyor hemen. Pas oyunu için yetenek kadar bunun nasıl olacağını tasarlayıp oyunculara öğretecek insanlar lazım.

Hücumda da benzer haldeyiz. Isı haritalarımız bile genel itibarıyla karman çorman. Aynı tarz goller atamıyoruz. M.City ve Liverpool un taktik savaşı diye bir video vardı. Bu kadar taktik disiplinle oynabilmeleri sadece yeteneğe indirgenemez. Üzerinde taktik olarak çalışılmış antrenör emeği var. Ben beceremese de disiplin içinde ne yaptığını bilerek deneyen takım görmek istiyorum. hocanın istediği oyunu oynatacak oyuncu kalitesi eksikliği kadar,hatta daha fazla antrenör eksiği var takımın.

B199F09B-665B-4A31-99B1-ABBFCA9A5BFB.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt