Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.411
- 3.013
- 2.088
Yani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?Zenci orta saha desek yeterli olur sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?Zenci orta saha desek yeterli olur sanırım
Mostafadan faydalanamayan takım bu işten anlamıyor mantığına gitmiş olabilirler.Samuel kalu + para ne lan bunlar da bizi kazıklamaya çalışıyor
No to racismYani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?
bilmiyorum. gece hayati dedikodusu dunuyo sosyal medyada surekli. ondandir belki rahat takilmak icin getirmemis olabilir. dedikodular uzerinden yorum yapiyorum tabi
İrkcilikla alakasi yok, o dinamizmin atletikligin ustune oyun zekasi ve yetenek de olsa en azindan adana demirin denemelerini gecerdi herif diye dusunuyorum.Yani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?
Alintiladigim mesaji okudunuz mu?İrkcilikla alakasi yok, o dinamizmin atletikligin ustune oyun zekasi ve yetenek de olsa en azindan adana demirin denemelerini gecerdi herif diye dusunuyorum.
Cocugu ailesi burda degil ki herifinAdam su içerken dua okuyor ne gecesi yav.. Yeni çocuğu oldu gece uyutmuyordur 1 aya bir şeyi kalmaz..
Appiah da bizimkini geçemedi o işler öyle olmuyor maalesefİrkcilikla alakasi yok, o dinamizmin atletikligin ustune oyun zekasi ve yetenek de olsa en azindan adana demirin denemelerini gecerdi herif diye dusunuyorum.
Okudum rengimAlintiladigim mesaji okudunuz mu?
Yani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?
Ben demiyorumYani butun zenci orta sahalar kazma mi? Boyle irkci soylemlere ceza veren yok mu bu forumda?
HarikaMustafa'ya karşı bu ikisi nasıl olur takasEkli dosyayı görüntüle 136923Ekli dosyayı görüntüle 136924
CPH1979 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ewt hangisi?
O zaman mesajin direk irkcilik icermedigini dusunuyorsaniz cok uzuldum. Arkadas resmen zenci ile kazmaligi iliskilendirmis.Okudum rengim