T. Berk Bayraktar
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 416
- 559
- 638
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu Kalu'yu
Valla sevinirim..Son saatler adem büyük e hazır olalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Valla sevinirim..Son saatler adem büyük e hazır olalım.
Herhalde mesajinizi yazan baskasiydi.Ben demiyorum
98 dünya kupasından bir kare gibi.24 yasindaymis kalu
Ekli dosyayı görüntüle 136921
Benim bildiğim 3 5 2 sistemde ki bekler ciğersiz olmak zorunda yoksa uymaz o sistem .Tam tersi kademesinde her zaman stoper olur bu sistemde.
Off ironiyi anlamadın galiba neyse kendimi yoramayacağım iyi forumlarHerhalde mesajinizi yazan baskasiydi.
Altyapi egitimleri zayif oldugundan midir nedir dinamizme atletizme oyun zekasini katamiyorlar, katanlar da kante vs oluyor rengim. Boyle demek istedi arkadas bana kalirsaO zaman mesajin direk irkcilik icermedigini dusunuyorsaniz cok uzuldum. Arkadas resmen zenci ile kazmaligi iliskilendirmis.
Ceza yemediği için olabilir mi???Sergen ne güzel konuşuyor dobra dobra.
PvA dün cicaldauya %100 asist + mohamed gollük pas.
içerdeki randers maçı 1 gol + direk.
deplasman randers maçı mostafaya %100 asist.
gole çevirebirseler şuan 3 asist 1 gol ile oynuyordu.
hatay hariç sadece son 3 maç baz alındı.
Biz 5-6 istiyormuşuz. Mo gitmek istiyormuş.
Arkasına atılan toplarda kademesinde sol stoperin olduğundan her zaman bir pas opsiyonu olarak orta saha ile köprü görevi görmekte. Zaten bu oyuncu bu güne kadar hep bu sistem içinde kendine yer bulmuş.Benim bildiğim 3 5 2 sistemde ki bekler ciğersiz olmak zorunda yoksa uymaz o sistem .
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz 5-6 istiyormuşuz. Mo gitmek istiyormuş.
Yedlin eder ancaKalu karsiliginda Emre Akbabayi verebiliriz
Nasıl? Kötü bir şey demiyor ki. Adam açık açık anlatıyor TFF'yi eleştirmiyor ki, egosuz bir şekilde konuşuyorCeza yemediği için olabilir mi???
Diagne rekabet de olmazsa artık atılan ara toplarına bile koşmazMustafayı verirlerse Diagne kalıyor forvet. Böle bir şey yapmazlar umarım