Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa bizim oyuncumuz değil, onun transferi son gün bitecek bir konu değil. Evrak işleri bile yetişmez son gün. Zamaleke para öde bonservisini al sonra karşı kulübe gönder falan filan uzun iş. Zamalak tarafı bile en az bir hafta sürer. Adamlar faks çekmek için bile fotolkopiciye gidiyorlar. bana pek inandırıcı gelmedi bu haber.

Ben de bunu düşünüyordum. Belki de böyle Haaland potansiyelinde patlamaya hazır uygun bir transfer fırsatı çıktı ve bütçe yaratılmaya çalışılıyor. Aklıma bu geliyor.
Reis ne bütçesi yaratacan allah aşkıan herifte 4 m opsiyon var satıştan pay var senin doğru düzgün gelir etmen için min 12’e satman lazım bu herifi e onuda beceremeyeceklerine göre

Eski Yönetim olsaydi Mo yu satip yerini doldurmayacaklarindan emin olurdum ama su an hersey olabilir.

1 mo gitse nasıl şamsımız azalıyo mo'nun gitmesi başka st gelmemesi anlamı taşımıyor

2 adamın kendi adaptasyon sorunu veya kendi gitme istemesini düşünmüyor musunuz adam ailesini bile getirmedi buraya

3 mo gelişimi adına alan rahatlıgını ve ona uygun oyunu veremediğimiz de açık
kalu malu gelirse sinirlenme hakkımız olabilir

Ne okay yokuslusu ya.kapatin nöbeti,mostafayi satani biz nasil satiyoruz gosteririz.adamlara bak ya.les kargalari,yapilanma dediler.gittiler ortasahaya adam almadilar 2 tane çivi gibi, forvet zaten kusurlu. Bi de eldekinden edecekler

ben scout olsam istifa ederdim sen kaç yıl izle hoca başkana karşı çıksın alsın diye isim versin sonra satsın ilk fırsatta :D yazık cidden fransada +30 üstü transfer yapar bu adam

Tek taraflı bakmamak lazım belki Muhammed ben gideceğim arkadaş diye sorun da yaratıyor olabilir. Adamın bu sene performansı vasat, belki de bilerek oynamıyor. İç yapısını öğrenmek lazı
Şimdi mi gönderilir 2 gün önce mutluydu son gün mü mutsuz oldu, döve döve yine oynatırım, Gedson gelmek istiyor salıyorlar mı. Halil gelmek istiyor salıyorlar mı
Alemin salağı bizmiyiz

Yahu ne bu yangın arkadaş sanki mohammed Fransa ya inmiş imzaya gitmiş gibi her yazılana inanmayın yav artık kaldı 12 saat bekleyip göreceğiz

TFF'nin Ogulcan icin harac kesmesi neden uzun bir aciklama arasinda bir cumleyle gecistiriliyor. Neden ortalik yangin yerine donmuyor. Bu duzenle basetmek icin yola ciktigimiz gruba bakarmisiniz: 20 yildir teknik adamlik yapmayan Fatih Terim ve secim donemi boyunca yalan ustune yalan soylemis Burak Elmas. Sonumuz hayir olur insallah.
20 yıldır teknik direktörlük yapmayan Fatih Terim ve yalan üstüne yalan söyleyen başkan. Enteresan.

Mo giderse Halil’in yanına 1 forvet daha şart. Dike yazmışlar, videolarına baktım, beğenmedim. Ayağı kütük gibi duruyor.

Mo değil cagne gitmeli zırt pırt gönderiyorsun geri geliyor elinde patlıyor maaşı yüksek yaş neredeyse 30... Mo her zaman satılır cagneyi sataman...

Ben de bunu düşünüyordum. Belki de böyle Haaland potansiyelinde patlamaya hazır uygun bir transfer fırsatı çıktı ve bütçe yaratılmaya çalışılıyor. Aklıma bu geliyor.

Göreceksin,menajer ittirmesi bir tip gelir

Avrupadaki takimlar kadro planlamasini tamamlamis olacak yani bize düşen cürük mallar olacak
top 5 ligin çöpleri bizde as oynayabilir sıkıntı yok

ki rotasyon giremeyen adapte olamayan veya alternatif liglerden hamlelerde olabilir fener-rossi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt