- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
dike alabilirsek mütiş hamle olur mo falan salMo giderse Halil’in yanına 1 forvet daha şart. Dike yazmışlar, videolarına baktım, beğenmedim. Ayağı kütük gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dike alabilirsek mütiş hamle olur mo falan salMo giderse Halil’in yanına 1 forvet daha şart. Dike yazmışlar, videolarına baktım, beğenmedim. Ayağı kütük gibi duruyor.
Haberden ziyade buradaki tavırlara takıldım ben. Bu forumda bulunanların en tutkulu taraftarlar olması gerekmiyor mu? Sonuçta GS ile yatıp kalkıyoruz, hergün burda vakit geçiriyoruz, kafa yoruyoruz, yani maçı izleyip kapatan taraftarlardan değiliz. Yanlışa karşı gelmeyeceksek geyik için mi burdayız?Sana mantıklı bir transfer haberi gibi geliyor mu yazılanlar ?
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oynamaz abi adamın kafası burada değilse oynamaz. İstediğini yap bütün gün Terim küfür etsin umrunda olmaz. Bu haberlerin gerçek olduğunun garantisi yok. Demek istediğim oyuncunun böyle bir talebi de olabilir. Gitmek isteyeni zorla tutarsan hocanın yanında oturmaya devam eder. Bu performansı iLe Ocak ayında zaten bonservisi alınmaz. Hoca bakacağız diyor demek ki almak istemiyor.Şimdi mi gönderilir 2 gün önce mutluydu son gün mü mutsuz oldu, döve döve yine oynatırım, Gedson gelmek istiyor salıyorlar mı. Halil gelmek istiyor salıyorlar mı
Alemin salağı bizmiyiz
Zippoları doldurduk elimizde benzin bifonları bekliyoruzumarım burada bu akşam 19 gibi yangın çıkmaz
dike alabilirsek mütiş hamle olur mo falan sal
Mumkun degil oyle bi fiyat. Olursa tepki olmaz bu kadar.Mostafa giderse bence 20+ gider rahat olun.
İşlenmesi daha kolay ve net topçu gibi geliyor. romantik bakıyo olabilirm ama işler netleşirse daha net yorum yaparımEmin misin renktaş. Ceza sahası dışında her topla buluşmasına söveriz gibi geliyor. Videoda bir tane pası yok. Hayvan gibi güçlü ama tam sövmelik tiplere benziyor.
aynen çok rahatladım taylan için de böyle diyen arkdaşlar vardıMostafa giderse bence 20+ gider rahat olun.