Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün veya yarın akşam üstüne kadar birini İstanbul'a getiremezsek listeye yazamayız yetişmez çünkü.

Sana mantıklı bir transfer haberi gibi geliyor mu yazılanlar ?

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haberden ziyade buradaki tavırlara takıldım ben. Bu forumda bulunanların en tutkulu taraftarlar olması gerekmiyor mu? Sonuçta GS ile yatıp kalkıyoruz, hergün burda vakit geçiriyoruz, kafa yoruyoruz, yani maçı izleyip kapatan taraftarlardan değiliz. Yanlışa karşı gelmeyeceksek geyik için mi burdayız?

Mostafa kiralik gitmez. Iyi bir teklif gelirse satin alma opsiyonunu kullanip satariz ama Bordeaux 10 milyon ustu bir teklif veremeyecegi icin takimda kalir.

Mo dan bize fayda gelmez ama yerini dolduramazlar o kötü olur.

Mo giderse a class potansiyelde bir forvet alınmalı yoksa hiçbir türlü kesmez beni bu hamle hele kiralık miralık geçsinler o işleri

Şimdi mi gönderilir 2 gün önce mutluydu son gün mü mutsuz oldu, döve döve yine oynatırım, Gedson gelmek istiyor salıyorlar mı. Halil gelmek istiyor salıyorlar mı
Alemin salağı bizmiyiz
Oynamaz abi adamın kafası burada değilse oynamaz. İstediğini yap bütün gün Terim küfür etsin umrunda olmaz. Bu haberlerin gerçek olduğunun garantisi yok. Demek istediğim oyuncunun böyle bir talebi de olabilir. Gitmek isteyeni zorla tutarsan hocanın yanında oturmaya devam eder. Bu performansı iLe Ocak ayında zaten bonservisi alınmaz. Hoca bakacağız diyor demek ki almak istemiyor.

Ben sirf bjk nefretinden trabzon veya fb destekler hale gelmek istemiyorum.cehennem olun gidin ya

Diagne bence iyi ama kafasi kırık. Adam şampiyon olduğumuzda kutlamaya bile gelmedi.

mostafa satılacaksa önce opsiyonu alınıp sonra bizimle yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor ardından da fransaya gidip sağlık kontrolünden geçip yeni sözleşmeye imza atması gerekiyor yalan gibi geldi bana bu haber son dk alınacak adam değil mustafa

Emin misin renktaş. Ceza sahası dışında her topla buluşmasına söveriz gibi geliyor. Videoda bir tane pası yok. Hayvan gibi güçlü ama tam sövmelik tiplere benziyor.
İşlenmesi daha kolay ve net topçu gibi geliyor. romantik bakıyo olabilirm ama işler netleşirse daha net yorum yaparım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt