Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.316
- 3.409
- 2.223
mostafayı satan şampiyonluğu satar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır ya
Videosunu filan atin kim bu cengaver
Savunmadan cikma hizimiz -5km iken -30km'yemi dussun renkdas!Berkan Taylan değil de Okay Taylan güzel olabilir
bizim medyanın .bizim medya coktan yazmisri eger gitseydi
Hoca evraklardan felan bahsetti giden oyuncu için belki işlem yapıldı bilemiyoruz geçmişi olmayan görüşmeler değil belli ki ama yerini doldurabilirmiyiz onu bilmiyorumBana hiç mantıklı gelmiyor 1günde opsiyonu kullanıp satmak rakamın astronomik boyutta olması lazım
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Videosunu filan atin kim bu cengaver
Bunun gibi kan emiciler için geçerli değil buBirisinin ölümünü dilendirmek bize yakışmaz.
Seri Nzonzi Lemina Babel Feghouli inanilmaz yavas agir oynayan bir takimdi seri orda cok elestirildi bende elestirdim o takim geride kosmuyordu nzonzi sabit bir lemina savunma yapiyordu o kadroya uygun oyuncu degildi elimizde daha dinamik bir kadro var seri bu takimda oynar dedik okay berkan seri yap yine mahvolur takim ileri cikamaz serinin onune gedson cicaldau koy otur arkana izle seri varsa elinde ona gore takim kuracaksin yada seriyi almayacaksinburada cogu kisi maclari sadece özetlerden takip ediyor ya da bir harekete falan tav oluyor
dün de mesela seriyi övenler vardi
paylasilan görüntüleri ilk defa izlemisler gibi övüyorlardi seriyi
2 sene gecmis abi üstünden hic mi takip etmediniz siz bu adami
o dönem ama mal gibi elestiriyordunuz herifi
halbuki dogru pozisyonda oynadigi vakit rakibin icinden geciyordu
ayni elemanlar simdi de keremi elestiriyor
ama arda bir hareket yapsa hemen her tarafini yalarlar
nerden tutsan elinde kaliyor yani
Yav ben niye Mustafa'yı sileyim taraftar olarak. Kim formda bir Mustafa'yı istemez. Bence düşüşünden sorumlu olan sadece teknik heyet değil diyorum ben. Oyuncu gitmek istiyor olabilir. Gitmek istiyorsa da gitsin yani. Kalırsa da performans versin. Arap oyuncuların mental dalgalanmaları can sıkıyor çoğu zaman.Haksız kırmızı görmüştü. Senin minvalinde tüm foruma soruyorum:
Kaç gol kaçırdı Mustafa?
Sakatlıktan döndükten sonra kendisine ne kadar top geldi?
Kaç maçta oynadı?
Ve kilit soru, Kasımpaşa maçında ilk 11 de olsaydı ilk yarı skor ne olurdu?
Bu sorularla vardığım yer şu Cicaldau, Morutan daha yeni geldiler ve Paşa maçının ilk yarısı gördükki artık forveti besleyebileceğiz. Mustafa daha bu adamlarla bir dakika dahi bir arada oynamadan adamı gönderiyorsunuz. Asıl siz şimdi görün Mustafayı. Sadece bir maç Rumenlerle bir oynasın adama birkaç düzgün top atılsın sonra Mustafa'yı silecekseniz silersiniz.