Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına şu muhabbeti bırakın artık, neymiş kaç top geldi mustafa ya.

Ulan diagne ye nasıl geliyor o toplar peki.

Biri beceriksiz geldiği halde atamıyor, diğeri pozisyona bile giremiyor işte.
Renkdaş iki maçta nasıl çözdün Muhammed'in beceriksiz olduğunu? Adam sakatlıktan döndü hiç mi insafın yok. Birisi formda diğeri daha form tutuyor. Ortam zaten gergin kırmayalım birbirimizi.

Allah aşkına şu muhabbeti bırakın artık, neymiş kaç top geldi mustafa ya.

Ulan diagne ye nasıl geliyor o toplar peki.

Biri beceriksiz geldiği halde atamıyor, diğeri pozisyona bile giremiyor işte.
2 yari takim kondisyon yerlerde üstelik cica cikmis el freni babel girmis, Hala poziyona niye giremiyor. Bi ilk 11 ile ciksin ordada ayni görüntüyü verirse ok.
Simdi cansten Maci diyeceksiniz orada bile feg Filan yoktu yine yedeklerle cikti akbaba Filan. Herkes nasil kadro diye yakiniyordu.
Hocanin derdi cünkü Halil in mo out.

bu rossi nedir necidir diye dunden beri izledigim 5. veya 6.video sanirim.ama 77 golune ulasamadim😁 her iki ayagini da kullaniyor gibi ama sag ayagi iyi,savunma arkasına kosu atan fizigi gucsuz,tıfıl,mls gibi kaplumbaga hızında bi lige gore hareketli sanirim.yani boktan bi lige benziyo videolarda kusura bakmayin.son vuruslari iyi gibi,gezgin bi forvet gibi.saga sola gidiyor,oyle calim yeteneği veya iyi bi dripling yetenegi gormedim videolarda.ilk kontrolu iyi,topu onune iyi aliyor.bos beles golu de cok,güzel golleri de var.yani burda bu fizikle ne yapacak göreceğiz.abartilacak bi tarafi yok

As forvet diagne 2.forvet babel üff müthis. Babel gitmiyor herlade

Yav ben niye Mustafa'yı sileyim taraftar olarak. Kim formda bir Mustafa'yı istemez. Bence düşüşünden sorumlu olan sadece teknik heyet değil diyorum ben. Oyuncu gitmek istiyor olabilir. Gitmek istiyorsa da gitsin yani. Kalırsa da performans versin. Arap oyuncuların mental dalgalanmaları can sıkıyor çoğu zaman.
Gitmek istediğini biliyor olsak hakvereceğim sana ama varsayımsal yaklaşım olunca kabul edemiyorum.

Anladigim kadariyla Mostafadan kazandigimiz bonservis komple Falcao'nun ayrilmasi icin kullanilacak ordan acilan limit de transfer icin kullanilacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt