Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu günlere bakıyorum da yine;profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takıldık diye bi his var içimde insallah yanılırım

Geçen yıl son gün Gedson gibi umarım çok konuşulmayan ama herkesi çok heyecanlandıracak bir transfer olur müthiş hava katar.

Hocam bu macta ne guzel sahip cikmistin mohamede, ayni seyi simdi niye yapmiyorsun? Ne degisti de birden her firsatta mohamede yukseliyorsun hocam??

kardeşim ne demek bu gitmek isteyen niyetini belli etmiş ve ekonomisi olan bir bünye için napsın babasnın oglu mu romantizmler coşuyo

Bence bonservisini Zamalekten almadan da transfer gerceklestirilebilir. Hemen bugun karsilikli sozlesme yaparsin, Mo'un satisi karsiliginda orneğin 10m euro tarafimiza odenmesi karsiliginda opsiyon hakkimzdan feragat ediyoruz seklinde olay biter. İlla zamalekten once satin alip sonra bordeaux' a satis gibi bir surecle ugrasmaya gerek kalmaz. Tabi brnce satilmamali ama istenirse yetistirilir yani.

Opsiyon hakkından feragat edersen oyunuyu almamış olursun Zamaleke döner. Dolayısıyla belki Zamalek Bordeauxdan daha faxla para isteyecek. çarşı karışır o zaman. Kısacası almadan satamazsın. hukukçu değilim tabi ama mantığa uymuyor almadan satmak.

Hoca Akbaba çöpünde ettiği ısrarın 10%unu Mustafaya göstersin yarın ligin en iyi santrforu der taraflı tarafsız herkes. Lanet olsun bu abuk subuk inadına hoca, sen çöplerini kazanmakta ısrar et.. yarın kapıda kalırsan kendin ağlarsın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Koskoca Galatasaray Başkanının kovduğu 3 adam gitmiyor, takımın as ve en potansiyelli 23 yaşındaki forveti satılıyor hemde son gün 😂 ileri decede gerizekalı olmak lazım. Yada Galatasaray düşmanı. Diagne Babel Falcao elde kalıp ta Mostafayı satarlarsa en büyük nefretim olurlar.

Lekip dışında bütün Fransa basını yazmış Mohammed olayını ya az önce yangın yapmayalım demiştim de fikir değiştirdim şu saatte Momoyu satan sezonu satar !

Hoca Akbaba çöpünde ettiği ısrarın 10%unu Mustafaya göstersin yarın ligin en iyi santrforu der taraflı tarafsız herkes. Lanet olsun bu abuk subuk inadına hoca, sen çöplerini kazanmakta ısrar et.. yarın kapıda kalırsan kendin ağlarsın

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
akbaba'ya fransadan teklif geldi de terim akbabada ısrar edicem bay bay mı dedi

Adam aldığı forveti 60. Dakkada oyundan çıkardı gitti Sameti kovdu, ömrü hayatımda böyle bir başkan görecekmiyim acaba.

Opsiyon hakkından feragat edersen oyunuyu almamış olursun Zamaleke döner. Dolayısıyla belki Zamalek Bordeauxdan daha faxla para isteyecek. çarşı karışır o zaman. Kısacası almadan satamazsın. hukukçu değilim tabi ama mantığa uymuyor almadan satmak.

Opsiyon hakkindan Bordeaux'a satis sarti ile vazgeciyorsun renkdas. Satis olmazsa senin opsiyonun devam eder. Hukuken rahatlikla olabilecek bir ara anlasma olarak kabul et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt