Suat Arslan
Sarı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 129
- 200
- 1.153
şu günlere bakıyorum da yine;profesyonel dünyanın umulmadık bariyerlerine takıldık diye bi his var içimde insallah yanılırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeftali yemek isterim esasında.Kayısı yiyeceksin ha
benim kaynaklarım da bunu dogruluyomanav hafta içi gidecek dedi ısrarla we'll see
Hocam bu macta ne guzel sahip cikmistin mohamede, ayni seyi simdi niye yapmiyorsun? Ne degisti de birden her firsatta mohamede yukseliyorsun hocam??
Bence bonservisini Zamalekten almadan da transfer gerceklestirilebilir. Hemen bugun karsilikli sozlesme yaparsin, Mo'un satisi karsiliginda orneğin 10m euro tarafimiza odenmesi karsiliginda opsiyon hakkimzdan feragat ediyoruz seklinde olay biter. İlla zamalekten once satin alip sonra bordeaux' a satis gibi bir surecle ugrasmaya gerek kalmaz. Tabi brnce satilmamali ama istenirse yetistirilir yani.
İhtimal üzerinden konuşuyorum
Mo gitti diyelim
Halil-Diagne mi devam ederiz yoksa Halil dışında 1 fw daha alır mıyız
akbaba'ya fransadan teklif geldi de terim akbabada ısrar edicem bay bay mı dediHoca Akbaba çöpünde ettiği ısrarın 10%unu Mustafaya göstersin yarın ligin en iyi santrforu der taraflı tarafsız herkes. Lanet olsun bu abuk subuk inadına hoca, sen çöplerini kazanmakta ısrar et.. yarın kapıda kalırsan kendin ağlarsın
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Opsiyon hakkından feragat edersen oyunuyu almamış olursun Zamaleke döner. Dolayısıyla belki Zamalek Bordeauxdan daha faxla para isteyecek. çarşı karışır o zaman. Kısacası almadan satamazsın. hukukçu değilim tabi ama mantığa uymuyor almadan satmak.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi