Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akbaba'ya fransadan teklif geldi de terim akbabada ısrar edicem bay bay mı dedi

Daha da beteri.. Akbabanın sözleşmesi bitmişti.. sokağa atacak paramız yok ama yersen

Bu arada Akbaba 1 örnek, daha çok var öyle Leşhanda şuursuzunu kaç sezon musallat etti teklif falan olmasına rağmen

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

1630405156741.webp

kardeşim ne demek bu gitmek isteyen niyetini belli etmiş ve ekonomisi olan bir bünye için napsın babasnın oglu mu romantizmler coşuyo
Kardesim ozaman cikip aciklasin hoca. Mohamede teklifler var kafasi karisik diye. Bosuna taraftarin tepkisinide almamis olur. Tekliften biz 6-7m kazanacaksak kimse bisey demez zaten ama bunu aciklamasi lazim. Yoksa gördugun gibi taraftar bosuna hocaya yulselir

eğerki giderse satarlarsa, yok gitmek istiyordu mutsuzdu zart zurt demesin kimse, Gedson mutlu mu orda, Halil mutlu mu orda, oynuyorlar mı hayır, e neden yollamıyorlar, çünkü onlar salak biz çok akıllıyız.

mlsden forvet istemem bu arkadaşın fiziği iyi yaşı genç olsa da istemem aga. larini gördük adamı forvet diye aldılar sol açık çıktı o performansa rağmen satmaya da satamıyorlar
championchipte zaten showunu yaptı bu abi kardeşm

Kardesim ozaman cikip aciklasin hoca. Mohamede teklifler var kafasi karisik diye. Bosuna taraftarin tepkisinide almamis olur. Tekliften biz 6-7m kazanacaksak kimse bisey demez zaten ama bunu aciklamasi lazim. Yoksa gördugun gibi taraftar bosuna hocaya yulselir
nasıl açıklasın trasnfer sezonu ve pazarlık oluyo burda gsliler panik oldu diye açıklama mı olur her dakika

maç sonu röportajlarında bas bas bağırdığı istiyorum dediği kanserli adama caz yaptığı adamı 6 ayda sattırıyor demek ha
diyecek bir şey yok
mustafa cengiz terim beni hastanede 1 kere bile ziyarete gelmedi dediğinde gerçekten üzülmüştüm cengize terimin yaptığı yanlıştı

Allah aşkına şu muhabbeti bırakın artık, neymiş kaç top geldi mustafa ya.

Ulan diagne ye nasıl geliyor o toplar peki.

Biri beceriksiz geldiği halde atamıyor, diğeri pozisyona bile giremiyor işte.
Yahu adamın gözünün içine baka baka önü bomboşken pas atmayıp stopere dönen Aytaç ile oynadı daha geçen maç. Pozisyon bilgisi iyi bir oyuncu değil Mohamed zaten, bunu kabul ediyorum ama Kasımpaşa maçının 11'ine Diagne yerine Mohamed'i yazıp o nispeten daha üretken olan takımda görmeden bir şey demeyeceğim Mohamed'e. Adam göstere göstere 2 maçtır defans arkası koşu atıyor, kolay da pas açısında olmasına rağmen inatla geriye dönüyoruz. Bu adam 2 ayda futbolu unutmadıysa şu an formsuz bir dönem geçiriyor, sorun neyse çözülüp, özel hayatıysa da ilgilenilip tekrar 11'e kazandırılmalı. Yetenekli olduğu da ama eksikleri olduğu da bariz ortada. Eksiklerini azaltıp, yeteneğini geliştirip iyi bir bonservis geliri elde edelim diye aldık bu çocuğu 23 yaşında. Bugün şu haliyle bile aldığımızın üstünde teklifler var deniyor. Bu adamla ilgilenmeyeceğiz de, bu adamı geliştirmeyeceğiz de Babel'i, Diagne'yi falan mı geliştireceğiz? Elin Fransız takımı gelmiş transferin son günü gelecek vaad eden forvetini istiyor, aynı adamı kışın Fransızların elinden kapmadık mı? Bu adama bir yatırım yapıldı, geldiğinde de patır patır gol atıyordu. Ne değişti, ne oldu da bugün düşüş yaşıyor kulüp bunu bulup çözmeli. Bu çocukların hepsi birer yatırım, değerini bulduğunda gelir elde edilecek, satılacaklar. Yatırımımızla da ilgilenip, görebileceğimiz üst noktayı zorlamalıyız. Bu kadar kolay yol göstermek bana doğru gelmiyor. Arkaplanda bilmediğimiz şeyler vardır, oyuncunun karakteri, özel yaşantısı, kötü alışkanlıkları vardır ve bir türlü değiştirilemiyordur o zaman bir şey diyemem ama bence Mohamed için çok erken başladık saldırmaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt