Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 32.870
- 21.896
- 2.783
YALLAH YALLAH MOSTAFA YALLAH
YALLAH YALLAH MOHAMED YALLAH
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ciddileşirse baakarız ona ya ama diagne dike halil biraz sanki oynak sprinter bir alternatif de istiyorhee bilmiodum kanka o zaman ne diyelim hocamız en iyisini bilir ben lig bazlı eleştirmiştim
İşte sistem bozuk Taylanda demek first touch yok başka türlü oynat adamı. Herşeyi 20/20 olan adam bizdemi oynayacak ? PSG Real miyiz birazda eldekilere göre oyun lazım.Evet sistemden dolayı ayağına gelen topları 10m açıyor. Sistem First Touch’ını fm tabiriyle 5/20 yapmış.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Valla şu durumda Mostafayı satarlarsa daha da beteri başımızda demektir, bunun açıklaması ya Galatasaray düşmanı olacaksın yada ileri derecede gerizekalıUmarım ömrü hayatında öyle gerizekalı başkanı Galatasarayın başında görmezsin
mlsden forvet istemem bu arkadaşın fiziği iyi yaşı genç olsa da istemem aga. larini gördük adamı forvet diye aldılar sol açık çıktı o performansa rağmen satmaya da satamıyorlar
Millet burda gidişine üzülürken bu şekilde yazman hoş değilYALLAH YALLAH MOSTAFA YALLAH
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yahuuuuu Gedson da gitmek istiyor, Halil de istiyor e gönderiyorlar mı HayırrrrrrMostafa nın zorla gönderileceğini sanmıyorum. Yüksek ihtimal gitmek istiyor. Buna yapacak bir şey yok.
allah belanızı versin