Hakan Türkoğlu
Parçalı Üye
- 2 Nisan 2011
- 3.771
- 3.952
- 1.413
Karıyı getirmeden çocuğa nasıl bakacak yav![]()
Yahu espiri olsun diye söyledim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karıyı getirmeden çocuğa nasıl bakacak yav![]()
Kesinlikle. Kalıcı olmayacağı buradan belliydi zaten. Kaç zamandır burada herif. ailesi, bebesi ayak basmadı memlekete. Fatif Terim in manasız kesmelerinin açıklaması da olmuş oldu sanırım. Belli ki herif kafada bitirmiş bizi. Güle güle gitsin.Mustafa da normal olmayan bir şeyler var.
Belki de kendisi gitmek istiyordur.
Adam'ın yeni çocuğu oldu ama hala onları İstanbul'a getirmedi.
Hadi karısını getirmedi anlarım daadam bebekten uzak kalabilir mi.
belhanda konuşmyurduk . mo için açıklamıştım zaten akbaba da.Belhanda hangi kuralla musallat oldu başımıza? Teklif meklif varken sattırmadı sonra ise 2 sezon takımı karıştırıp arka kapıdan gitti.
Hoca bazen böyle saçma ısrarlar edip saçma şekilde vazgeçiyor işte topçudan. Onyekuru çok kolay harcandı böyle. Gomis’i sattırmamalıydı.
Uzun lafın kısası şuan senin elinde 1 deli hariç santrforun kalmayacak, elin ecnebisi mevkiiye 3 alternatif yerleştirmeden göndermiyor işte kimseyi. Biz ise önümüzü kapatsak arkamızı açık bırakıyoruz… şuan elindeki en komple forvetin, etsene Belhanda evladına ettiğin ısrarı şefkatı. Hocayı demekki yeterince pohpohlamıyor diye düşünüyorum, Arda’dan yağlama taktiği öğrense maç görürdü
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk