- 12 Ocak 2013
- 50.971
- 60.423
- 4.323
Sezona forvette Babel ile giriş yapıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesine sevinebilirsin de bu şekilde şekilde yallah felan hoş değil nolur sa olsun geçen sene iyi hizmetleri oldubirinin üzüntüsü bir diğerinin sevinci olabilir, ben gitmesine sevindim.
bordeux öyle bir para vermez adam gitmek istiyor belliki benim tahminim totalde 6 milyon dolar diye biliyorum maliyeti kiralık+opsiyon 8 milyon civarına gitmiştir pay beli yüzde 20 falan vardır;çok büyük beklentiye girmeyin bence bu adam yıldız değil şu an potansiyeli var ama henüz olmadı10m + yüzde 30 pay yoksa hainlik olur bu kulübe
kimse son dk elindeki en iyi forveti vermez biz hariçNe diye zirliyorsunuz yahu. İnşallah avantajimiza uygun bir bedelle anlasmisizdir. Yerinede birini alırlar herhalde. Halil + bir forvet daha lazim
Babel ,Diagne ve Falcao dururken Mostafa gidiyor inanılır gibi değil
en iyi olacak bir şey görmedik aga. diagne şuanda çok önünde mohamedin. belli ki oyuncunun sıkıntıları varkimse son dk elindeki en iyi forveti vermez biz hariç
sonraki satıştan yüzde çok daha kritik benceabi kaç para kazanacağız bir allahın kulu da opnu demiyor hepsi kopyala yapılştır
ya atmayın şu karaktersizin sıfatını wba ile 1 temmuza kadar sözleşmem var deyip idmana gelmemiş herif şampiyonluk kutlamasına da gelmemişti
bu ikisini idmana çıkarmamak lazım da biz yine floryayı cennetten bir bahçe yaparız bu heriflereCidden garip ya. Limitte yer acmak için bile yollamis olabiliriz. Allahin belasi babel ve falcao gitmiyor
kardan değil de direk satıştan %25 pay güzel iş görürsonraki satıştan yüzde çok daha kritik bence