Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
sonuclar nasıl yegenım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu sekidika için demiştiHoca evraklardan felan bahsetti giden oyuncu için belki işlem yapıldı bilemiyoruz geçmişi olmayan görüşmeler değil belli ki ama yerini doldurabilirmiyiz onu bilmiyorum
Renkdaş iki maçta nasıl çözdün Muhammed'in beceriksiz olduğunu? Adam sakatlıktan döndü hiç mi insafın yok. Birisi formda diğeri daha form tutuyor. Ortam zaten gergin kırmayalım birbirimizi.Allah aşkına şu muhabbeti bırakın artık, neymiş kaç top geldi mustafa ya.
Ulan diagne ye nasıl geliyor o toplar peki.
Biri beceriksiz geldiği halde atamıyor, diğeri pozisyona bile giremiyor işte.
Onuda rizeye veririz olur biter ogulcan oynar forvetteMomodan bize kalan para ne olacak acaba max 2 m olur saçmalık ötesi bi satış
Biz sekidika olarak felan düşünüyoruz da işte iki tarafında rızası olması felan başka şeylerde ima etti açıkçası Falcao feghouli elimizde kalır Mohammed giderde şaşırmam
2 yari takim kondisyon yerlerde üstelik cica cikmis el freni babel girmis, Hala poziyona niye giremiyor. Bi ilk 11 ile ciksin ordada ayni görüntüyü verirse ok.Allah aşkına şu muhabbeti bırakın artık, neymiş kaç top geldi mustafa ya.
Ulan diagne ye nasıl geliyor o toplar peki.
Biri beceriksiz geldiği halde atamıyor, diğeri pozisyona bile giremiyor işte.
Gayet iyi reis, 2. tercihim geldi. Malatya, ing. öğretmenliği.sonuclar nasıl yegenım
Alirsak yaniGedson bizim değil![]()
Gitmek istediğini biliyor olsak hakvereceğim sana ama varsayımsal yaklaşım olunca kabul edemiyorum.Yav ben niye Mustafa'yı sileyim taraftar olarak. Kim formda bir Mustafa'yı istemez. Bence düşüşünden sorumlu olan sadece teknik heyet değil diyorum ben. Oyuncu gitmek istiyor olabilir. Gitmek istiyorsa da gitsin yani. Kalırsa da performans versin. Arap oyuncuların mental dalgalanmaları can sıkıyor çoğu zaman.
Feg kereme yapilan simdi moya yapiliyor cünkü hocanin hayalindeki forveti Halil.Bu arada bana göre bu takımın değişmedik forveti Mustafa olmalıdır. Benim demek istediğim bir sorun var, bu sorun ne bunu çözmeleri gerekiyor.