Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan adamı transfer etmek için neredeyse haftalarca arapça öğrendik.. adama doğru dürüst fırsat vermeden gönderdik.. adam gitmek istese ne gitmek istemese ne! şimdi dangalakla oynasın forvette iki maç sonra görürüz.. sanki yangından mal kaçırıyoruz piyasası olan adam 4 milyon dolar ne? illaki satardın..

5 m euro bizim cebimizden çıkan 15 den aşağı satılmamalı 600 bin euro maaşı vardı yazıklar olsun banlanmamak için içimden geçenleri buraya yazmıyorum

Mostafanin bonservisini hangi ara aldik da simdi fransizlara satiyoruz??
Renktaş Sörlöth misali işte. Opsiyon hakkı bizde Ocak'a kadar. 4 milyon opsiyonu çekip Fransa'ya postalayacağız. Atıyorum 6'ya sattıysak 2 milyon karımız olacak. Kardan pay filan varsa da Zamalek'e extra ödeme yapacağız.

bu adanı hoca aldırdı bu adamı hoca euro 2020'aldı yanına oturttu eğitim verdi hoca her oyuncuyla mutlaka ilgilenir hocaya bende kızıyorum bazen ama hiç kimse oyuncuyla ilgilenmiyor diyemez;adam çalışmıyodur denileni yapmıyodur profesyonel değildir gitmek istemiştir içerde ne yasanıyor bilemeyiz;hoca diagne'yi tutmuyor hepimiz biliyoruz 2 senedir satmaya çalısıyoruz adamı ama gitmedi onu tutmazken mutlaka forvet alır momo yerine kulubu bu adamı satarsa hiç suçlamam vardır mutlaka bir sebebi!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt