Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel Falcao Mohammed giderse kaç yabancı alırız ileriye ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hep varsayimlar olarak konusuyoruz ancak eger Mohamed gs'de kalmak istemiyorsa oyuncudan hic para kazanamayip kaybetme ihtimalimiz de olabilirdi. O acidan bu transfer belki iyi olabilir. Ancak varsayim dedigim gibi. Oyuncu kalmak istiyor mu istemiyor mu kritik soru bu.

Dike cok pahali degil mi? Ingilizler istediginde 10 milyon pound okudum. Adamin gecen sezon opsiyonu zaten 80% hakki icin 20 milyon dollarmis.

darly dike kim ya fbnin aldığı sol kanat daha fazla gol atmış şaka mısınız birader siz

Hep varsayimlar olarak konusuyoruz ancak eger Mohamed gs'de kalmak istemiyorsa oyuncudan hic para kazanamayip kaybetme ihtimalimiz de olabilirdi. O acidan bu transfer belki iyi olabilir. Ancak varsayim dedigim gibi. Oyuncu kalmak istiyor mu istemiyor mu kritik soru bu.
Net mutsuz ya adam 100 mt öteden gören anlar. Adamın yüzü gülmüyor, eskisi gibi hareketli değil. pozisyona bile giremez oldu

Yemin ediyorum burada yorum yapan insanların çoğu Galatasaray maçlarını özetlerden izliyor sadece ulan mostafa toplu topsuz hiçbir oyunda yok dribling yok bitiricilik yok güç desen oda gitti ne buldunuz bu adamda Salah mı sandınız Mısırlı diye

bu adanı hoca aldırdı bu adamı hoca euro 2020'aldı yanına oturttu eğitim verdi hoca her oyuncuyla mutlaka ilgilenir hocaya bende kızıyorum bazen ama hiç kimse oyuncuyla ilgilenmiyor diyemez;adam çalışmıyodur denileni yapmıyodur profesyonel değildir gitmek istemiştir içerde ne yasanıyor bilemeyiz;hoca diagne'yi tutmuyor hepimiz biliyoruz 2 senedir satmaya çalısıyoruz adamı ama gitmedi onu tutmazken mutlaka forvet alır momo yerine kulubu bu adamı satarsa hiç suçlamam vardır mutlaka bir sebebi!!!
Kesinlikle renktaş katılıyorum. Hoca neden iatediğini aldığı bir forveti versin, gol kaçırdıkça hocanın tepkileri falan biraz sert, belli ki bilmediğimiz bir şey var.
Gitmesi gerekiyorsa gider, iyi oynayıp gitmesini istemeyince Ozan Kabak gibi zaten hoca söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt