Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Mozart bey bu konu hakkında ne düşünüyor acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen şeftali yenmez azcık kayısı ye kardesŞeftali yemek isterim esasında.
saçma sapan bir satış yaptılar bence.Babel Falcao Mohammed giderse kaç yabancı alırız ileriye ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Net mutsuz ya adam 100 mt öteden gören anlar. Adamın yüzü gülmüyor, eskisi gibi hareketli değil. pozisyona bile giremez olduHep varsayimlar olarak konusuyoruz ancak eger Mohamed gs'de kalmak istemiyorsa oyuncudan hic para kazanamayip kaybetme ihtimalimiz de olabilirdi. O acidan bu transfer belki iyi olabilir. Ancak varsayim dedigim gibi. Oyuncu kalmak istiyor mu istemiyor mu kritik soru bu.
Kesinlikle renktaş katılıyorum. Hoca neden iatediğini aldığı bir forveti versin, gol kaçırdıkça hocanın tepkileri falan biraz sert, belli ki bilmediğimiz bir şey var.bu adanı hoca aldırdı bu adamı hoca euro 2020'aldı yanına oturttu eğitim verdi hoca her oyuncuyla mutlaka ilgilenir hocaya bende kızıyorum bazen ama hiç kimse oyuncuyla ilgilenmiyor diyemez;adam çalışmıyodur denileni yapmıyodur profesyonel değildir gitmek istemiştir içerde ne yasanıyor bilemeyiz;hoca diagne'yi tutmuyor hepimiz biliyoruz 2 senedir satmaya çalısıyoruz adamı ama gitmedi onu tutmazken mutlaka forvet alır momo yerine kulubu bu adamı satarsa hiç suçlamam vardır mutlaka bir sebebi!!!