Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksam Twitter da bizim 6 milyona okey dedigimiz haberleri vardi

Benim anlamadigim oyuncu bizimmis gibi yangin yaratiyoruz. Oyuncunun opsiyonu bizde ancak ya oyuncu sozlesme imzalamak istemeseydi opsiyonu kullandigimizda? Buradaki yasal durum nedir bilen var mi?

Yani 5 kurus kazanamadan kaybedebilirdik eger oyuncu kalmak istemiyorsa.

Şuanki Mustafa ile bize gelen Mustafa'nın alakası yok.

O fizik gücüyle fark yaratan , kaleya allah ne verdiyse gömen Mustafa yok.

Sorumlusu kimdir bilemem , hakkında çıkan spekülasyonlar mı , antrenmanlarımızın seviyesi mi , orası ayrı konu.

+12 civarı bir miktara satılırsa gram sesimi çıkarmam.

Valla çok üzüldüm mostafa cok sevdiğim bir oyuncu ancak 15-20 arası bir anlaşma değilse üstüne birde sinirlenirim. Umarım yönetimimiz böyle hata yapmaz.

Aklı Fransa'da kalmış olabilir. Kimseyi zorla tutacak halimiz yok. Teklifi görmeden yangın yapmak gereksiz. Başımızda Cengiz yönetimi yok. Şu ana kadar gayet iyi götürdüler. Sonunu da getirebileceklerine inanıyorum.

diagne,falcao,babel,feghouli bu dörtlüden birini bile yollayamayıp mohamed ve marcaoyu göndermek hainliktir

MoMo iyi forvetti ama büyük takım forveti değil.
Büyük talım forveti yılda en az 20 atacak, her topa koşacak her top onda toplanacak.
Bordeaux'da iyi oynayabilir ama bizim aradığımız forvet tipi kesinlikle Mostafa değildi.
Muriqi gibi küçük takım forveti, büyük takım forveti Jardel'dir Baros'dur.
İlla çalıskan olacaksa Elmander veya Sorloth gibi olmalı.
Beğenmediğimiz Burak Yılmaz her maç 4-5 pozisyona girerdi, çok kaçırırdı ama pozisyona girerdi.
Mostafa her maç 1-2 pozisyona giriyor, bazen de atıyor.
Bence çok doğru karar, verim alamayacağımız adamı tutmaktansa 3-5 kazanmak mantıklı

Benim anlamadigim oyuncu bizimmis gibi yangin yaratiyoruz. Oyuncunun opsiyonu bizde ancak ya oyuncu sozlesme imzalamak istemeseydi opsiyonu kullandigimizda? Buradaki yasal durum nedir bilen var mi?

O zaman 1 sene daha bizde oynamak zorunda.

Pek oyuncuya kalmazdı ki o iş
Şu anda da gidip alabilirsin
Ocağa kadar her hakkı sende sonuçta
Ocakta satardın en kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt