Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

“On my personal responsibility, the Turkish Galatasaray will activate the purchase clause of Mustafa Mohamed today from the Zamalek club for 4 million dollars and loan him to Bordeaux for a season for one million euros, and the preference for buying the French club for 4 million euros, and the Egyptian star is now on his way to a medical examination, and then it will be done, official announcement”

2n1OymU

böyle bir saçmalık olamaz ya

Ya aga gökmen midir nedir o mu dedi hocaya 45.fklarda cikar diye??? O mu dedi 15 dk oynat 5 dk oynat diye?? Birakin sucu baskalarina atmayi. Şu adama dogru düzgün orta acama pozisyon yaratma sonra bunun kafasini karistirmislar vs vs.. bunlari yiyenede afiyet olsun

Bu forumun yarısı Galatasaray'lı falan değil. Kimse kusura bakmasın ya da üstüne alınmasın ama eminim artık bundan.
Hiç bir olayın aslını astarını bilmeyip bol keseden hakaret ve hatta galiz küfürler ediliyor sayın mod'lar farkında mısınız? Forumun kalitesi yerlerde, bu insanlara cevap ya da ceza vermeyi düşünüyor musunuz?

“On my personal responsibility, the Turkish Galatasaray will activate the purchase clause of Mustafa Mohamed today from the Zamalek club for 4 million dollars and loan him to Bordeaux for a season for one million euros, and the preference for buying the French club for 4 million euros, and the Egyptian star is now on his way to a medical examination, and then it will be done, official announcement”

2n1OymU

bu paraya satmam açıkçası. gitmek istese bile alırım zorla oynatırım

Ertanın dediği doğruysa belmas satışta sınıfta kalmıştır net olarak

yediğimiz kazıklar yetmedi bide bu çıktı

Üzerine katacan tabiki bu sadece bi kismi.
Totalde 25 milyon euro gibi bir para lazım.
Yanisi çok zor iş.
Ben halilin bile gelemeyeceğini düşünüyorum.
Admalar aptal değil, opsiyon oyuncusu uzun maratonları var. Az kendini gösterse zaten 8-10 havada uçar. Senin liginde yabancı sınırı var. Uefa'ya liste bildirmeye 2 gün var. Kaptırabildikleri kadar kaptırma peşindeler.
Her geçen dakika o transfer daha da zor duruma düşüyor.

Bana göre gedson transferinin olma olasılığı halil transferinden daha kolay. Birinde adamların 10 tane yedeği var, oynatmıyorlar ve kesin satmak istiyorlar.
Diğer hakkında transfer kapalı kutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt