Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamponsaray diyebilirmiyiz reis
1630413595512.webp

“On my personal responsibility, the Turkish Galatasaray will activate the purchase clause of Mustafa Mohamed today from the Zamalek club for 4 million dollars and loan him to Bordeaux for a season for one million euros, and the preference for buying the French club for 4 million euros, and the Egyptian star is now on his way to a medical examination, and then it will be done, official announcement”

2n1OymU
Böyle olsa opsiyonunu çekmezdik.

İhtimal yok

Opsiyonu çekmesek sene sonuna kadar bizde kalacak tek ödeme 700 bin dolarlık maaşı olacak.

“On my personal responsibility, the Turkish Galatasaray will activate the purchase clause of Mustafa Mohamed today from the Zamalek club for 4 million dollars and loan him to Bordeaux for a season for one million euros, and the preference for buying the French club for 4 million euros, and the Egyptian star is now on his way to a medical examination, and then it will be done, official announcement”

2n1OymU

Anlasmaya bak :puhaha:

Son 10 yılın en iyi futbolunu oynadığımız 2011-12 sezonunda 20 golü geçen kaç oyuncumuz vardı?

hoca oynatan forvet istiyor zaten bu çok açık. şimdi gidip sorsak en beğendiği forvet kesin firmino'dur, benzema'dır. halil'in niye bizde bu kadar iş yapabildiği ve bu kadar istendiği belli.

Bu transfer nöbetini hangi admin açtıysa moderetörlüğü alıp ömür boyu forumdan men edilsin.

Bu nasıl bir cenabetliktir arkadaş :red:

tmarkta göre bordeauxun 5 tane santraforu var

bizde ise diagne-momo-falcao

2si gidiyor desek 1 tane :red:

Bu forumun yarısı Galatasaray'lı falan değil. Kimse kusura bakmasın ya da üstüne alınmasın ama eminim artık bundan.
Hiç bir olayın aslını astarını bilmeyip bol keseden hakaret ve hatta galiz küfürler ediliyor sayın mod'lar farkında mısınız? Forumun kalitesi yerlerde, bu insanlara cevap ya da ceza vermeyi düşünüyor musunuz?
bence nefretlerini kusuyorlar olay kişiler konu pek önemli değil kaos olsun ortalık karıssın eleştirelim küfür edelim hakaret edelim içimizi boşaltalım çoğu insan sosyal medyada böyle artık

Bence bilmediğiniz durumlar hakkında böyle işkembeden milleti küçümsemeye kalkmayın.
Ben yabancı dil testinde ÖSYM tarihinin belki de en zor yılında 80 soruda 68 net yaptım. Geçen sene kek bir sınavdı ve Çukurova gibi bir üni 65 net ile kapattı. Bu sene 60-61 nete filan düşer.
İlkokul hayattım boyunca matematik dersine giren bir hocam bile olmadı çoğu zaman, herhangi bir matematik alt yapım yok ve o yüzden de mat yapamadım sınavda. 40 soruluk testte 6-7 tane mat yapabilsem 12 binle Çukurova'ya girebilirdim rahatlıkla. 15.655 sıralama ile Malatya'yı kazandım. Bunu da 12 senelik İng. öğretim hayatında hiçbir şey öğretemeyen bir ülkede kendi çabamla yaptım. Ne özel ders aldım, ne de dershaneye gittim.

Gelelim şu Malatya meselesine. İnönü Üniversitesi TR'nin en köklü üniversitelerinden bir tanesi. İng alanlarında verdiği eğitim de gayet kaliteli. Benim abim de şu an kazandığım üniden mezun oldu ve şu anda kendisi öğretmenlik yapıyor.

Velhasıl kelam, ABD'den konuşmak kolay sanırım sizin için onu anladık da bari bilginizin olmadığı konularda fikriniz de olmasın.

Bence hedeflerini daha yüksek tutmalısın. Kısaca söyleyeceğim bu.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt