Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.661
- 8.088
- 1.428
Benim kafama takilan bay sağ kanat oynasa ortasahanin ilerisinde morutan oynasa nasil olur acaba?Eger 10 numara gibi entegre edilirse daha iyi iş yapar bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silahım olsa hakemi vururdum diyen şerro 11 gün hak mahrumiyeti cezası almıştıPFDK, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Galatasaray:100.000 TL (Hakaret)
Burak Elmas: 45 gün hak mahrumiyeti + 50.000 TL
Fenerbahçe: 100.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)
Selahattin Baki: 45.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)
Alper Pirşen 30.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)Sağ bek sıkıntı olur bu sefer he hoca berkana güvenirse orasını bilemem umarım formayı kapar elemandün tansel ağzından kaçırdı. falcao ve babel kesin gidiyor. sekidika da gitti.
3 kontenjan açılıyor. Yetmezse yedlin de dehlenebilir ya da askıya alınabilir sözleşmesi.
bu kotu oldu. ceza bitene kadar transfer yapamıyoruz diye biliyorum.PFDK, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Aliriz 2 ye
Sen almasanda olur Emro Bolkeşke olsa arda da gitse de digitürk alsak
haraççılar işbaşında yinePFDK cezaları
Galatasaray:100.000 TL (Hakaret)
Burak Elmas: 45 gün hak mahrumiyeti + 50.000 TL
Fenerbahçe: 100.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)
Selahattin Baki: 45.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)
Alper Pirşen 30.000 TL (Sportmenliğe aykırı açıklama)
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen almasanda olur Emro Bol
.......sanane lan yb
Nihat sonrası Türklerin AB dışı sayılma olayı bitti yalnız İspanya'da. Çağlar da sayılmıyor bildiğim kadarıyla İngiltere'de.