Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafama takılan sey bu fenerın macları acık kanalda yayınlandı dıger takımların acık kanalda bızım nıye kapalı kanalda yayınlanıyor hersey tarafsızlar

Yedlin kalacak mı acaba. Gönderilse iyi olurdu. İşe yaramayan tüm yabancılardan çıkabilinirse büyük iş yapılmış olunacak.
Herkes Sekidiki gönderiyor ama asıl gitmesi gereken 5 kat maaşlısı Yedlin'dir. Bir anadolu takımına maaşının yarısını vererek göndersek Sekidika'da sağ beki yedeklese hem çok daha mantıklı hem de ekonomik oluyor. Yaza yaza bunu yaptıracağım inşallah.

Takımda sol kanatta kim oynayacak ben Babel arda emre Kılınç oynasın istemiyorum .
Sağda Morutan feguli Barış Alper ve kerem varken sol tarafta alternatif yok
Hocanın yedlini göndermesini istiyorum açıkçası Mahmut oynasa ondan daha çok katkı verir.
Bizim ilacimiz Kaan Ayhan yedlin Omar bu ikisinin maaşindan bile çıksak kaanin bonservisinin yarısi çıkar hem sağ bek yedeklenir hem stoperin hem de yabancı sinirlamasini yirtariz ...
Sezonun en önemli transferi Kaan Ayhan bizim için

Hoca 2 eylule kadar gelecek olanlar bildirilecek.2 eylulden sonra gelecekler bi süre Turkiye ligiyle idare edecek dedi.gedson 2 eylul sonrasına kalacak gibi 😁

+Copa America, Afrika Kupası gibi turnuvalar yüzünden binlerce km seyahat, bozuk zeminlerde yüksek sakatlık riski gibi etkenler de var. Über yetenek değilse, güzel bir fırsat transferi değilse buralardan pek oyuncu almamak lazım. Avrupalı oyuncu tercihini destekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt