Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklif yükseltin demeye getiriyor

10 milyon euro dan fazlasi zarar

Bende gelmesini istiyorum Gedson’un Ama Adam orda suan yedegin de yedegi durumunda

Sirf potansiyeli icin 10 milyon euro verilir Ama fazlasi olmaz kesinlikle olmamali

Beyler sakince düşününce Gedson'u tutma gibi bir düşünceleri olduğuna imkan vermiyorum , kendi takımımızdan örnek verelim bizde süre almayan Yunus var misal onu almak isteyen bir takıma takımda kalacak dememiz ne kadar gerçekçi olurdu.

yerli kaleci de beyler sonunda iş onur kıvraka dönmesin

var mı gelip kaleyi alacak kalitede biri

Teklif yükseltin demeye getiriyor

10 milyon euro dan fazlasi zarar

Bende gelmesini istiyorum Gedson’un Ama Adam orda suan yedegin de yedegi durumunda

Sirf potansiyeli icin 10 milyon euro verilir Ama fazlasi olmaz kesinlikle olmamali

walla jetson icin 12m euro bile verilir, adam saf yetenek.

Taraftarımız sosyal medyada bu kadar aktif olmasaydı Gedson işi şimdiye kadar bitmişti, düşünsenize bizim takımda kadroya girmekte zorlanan Sekidika’nın sürekli haberinin yapıldığını ve konuşulduğunu ne kadar gülünç bir durum.Muhtemelen Portekiz transfer piyasasında en çok ismi yazılan, haberi yapılan kişi Gedson

yerli kaleci de beyler sonunda iş onur kıvraka dönmesin

var mı gelip kaleyi alacak kalitede biri
doğan'ı istiyordum ama rennes aldı

irfan can haricinde uygun aday yok gibi

zaten istesek de istemesek de kaleci değişimini yakında yapacağız bence. muslera'nın kontratını as kaleci olarak tamamlayabileceğini düşünmüyorum.

Taraftarımız sosyal medyada bu kadar aktif olmasaydı Gedson işi şimdiye kadar bitmişti, düşünsenize bizim takımda kadroya girmekte zorlanan Sekidika’nın sürekli haberinin yapıldığını ve konuşulduğunu ne kadar gülünç bir durum.Muhtemelen Portekiz transfer piyasasında en çok ismi yazılan, haberi yapılan kişi Gedson

alakasi yok, adamlar potansiyeli oyuncu oldugunua biliyorlar, ucuza falan imkansiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt