Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Hauri mi ne o kime gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çaldırıp kapattım bu korku onlara yeter gece gece+351 21 7266129
Benfica tel no
İmoteph dimi reyizluisao bey mumya filmindeki mumyaya benziyor
müthiş bi benzerlik
Teklif yükseltin demeye getiriyor
10 milyon euro dan fazlasi zarar
Bende gelmesini istiyorum Gedson’un Ama Adam orda suan yedegin de yedegi durumunda
Sirf potansiyeli icin 10 milyon euro verilir Ama fazlasi olmaz kesinlikle olmamali
İrfancan egribayat var al kaleyi 10 yıl korusunyerli kaleci de beyler sonunda iş onur kıvraka dönmesin
var mı gelip kaleyi alacak kalitede biri
evet reis baktım adı oymuşİmoteph dimi reyiz
Duyumcular mı bu şekilde konuşuyor? İçimden geçeni söyledim sadece.twitter duyumcusu agzıyla konusmayalım
Ben bağlandım şöyle bişey olduÇaldırıp kapattım bu korku onlara yeter gece gece
doğan'ı istiyordum ama rennes aldıyerli kaleci de beyler sonunda iş onur kıvraka dönmesin
var mı gelip kaleyi alacak kalitede biri
Taraftarımız sosyal medyada bu kadar aktif olmasaydı Gedson işi şimdiye kadar bitmişti, düşünsenize bizim takımda kadroya girmekte zorlanan Sekidika’nın sürekli haberinin yapıldığını ve konuşulduğunu ne kadar gülünç bir durum.Muhtemelen Portekiz transfer piyasasında en çok ismi yazılan, haberi yapılan kişi Gedson
maçı izleyebildin mi bu sefertwitter duyumcusu agzıyla konusmayalım
evet duyumcu dili bu. farkında olmadan yeni bir dil ogrenmissin.Duyumcular mı bu şekilde konuşuyor? İçimden geçeni söyledim sadece.