Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benfica gedsonu tutmaz
Suan ellerinde bir deger var talibide var
Yedegin yedegi durumunda

Koparabilecekleri kadar koparma pesindeler belli ki

Biz bi teklif sunduk onlard begenmedi oyle havada kaldi olay

Gedsonun tavri belirleyici olacak gibi 8 eylule kadar

Yanlis tercume.
Luiaso : Gedson, Galatasaray icin onemli oyuncu ve burada iyi seyler yapti. Suan bizim oyuncumuz ama anam evde hasta, sigortasi yok, haftaya okullar aciliyor, coluk cocuk zor durumdayiz. Cebime biraz dollar koydugunuz an simdilik bizde, yarin sizde

Benfica için Lazaro ve Andre Gomes isimleri yazılıyor zaten mevcut takımda bile Gedson süre bulamıyor bu isimlerde gelirse artık kadroya bile giremeyecek duruma gelecek gibi, Gedson için büyük liglerden çok ciddi teklif gelmezse hala şansımız olabilir bence ama 2 Eylül'e kadar netleşmeli eğer gelecekse Avrupa'da oynatmamız şart.

Son düzenleme:
Zorunlu opsiyonlu salın adamı işte. Seni sevemedim Benfica. Bize hep ters gidiyorsun.

valla ben takımı özellikle takımın fizik gücünü hırsını üstelik fizik güçleriyle tanınan kuzey avrupa ülkesi takımına karşı çok beğendim.İnşallha halil ve gedson gelirse onlarla birlikte 6 as futbolcumuz yoktu.Barış mthş potansiyel Allah nazarlardan saklasın.Keremi aşırı eleiştirdim bu maçta ama artık kendine değil takıma oynamalı ki bence takımdaki tekniği en yüksek futbolcu.Çok iyi yoldayız sahadaki topçular aç bu belli.İnşallah herşey çok daha güzel olacak.2. yarı daki tempo avrupa liginde bizi tutar Türkiye liginde ise rakiplere çok fazla gelir.O tempoyla bu ligte ezemeyeceğimiz takımda yok.Ayrıca 3 gün önce zorlu bir mücadeleden çıktı bu takım.Bunuda unutmamak lazım.

Halil dışında 1 forvet daha lazım bize falçato cagne babel gönderilip

Zapata tarzı,babacar tarzı

Benfica için Lazaro ve Andre Gomes isimleri yazılıyor zaten mevcut takımda bile Gedson süre bulamıyor bu isimlerde gelirse artık kadroya bile giremeyecek duruma gelecek gibi, Gedson için büyük liglerden çok ciddi teklif gelmezse hala şansımız var bence ama 2 Eylül'e kadar netleşmeli eğer gelecekse Avrupa'da oynatmamız şart.

Degil gelsinde lig icin gelsin ben okim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt