Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.909
- 21.012
- 2.233
Şöyle bi ayı forvetimiz daha olaydı keşke. Bu adam trye gelse ligin bugı olur namussuz
Ben asil Mitrovic'i istiyordum. Adamin omru 2. ligde gecti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle bi ayı forvetimiz daha olaydı keşke. Bu adam trye gelse ligin bugı olur namussuz
Hatay’da falan oynar.Hazır Randers buradayken Kehindeyi bağlamak lazım mükemmel bir oyuncu takımın nasıl tek başına taşınabilecegini canlı canlı gösterdi ilk maçta 11 başlamamasına çok şaşırmıştım zaten
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alakasi yok, adamlar potansiyeli oyuncu oldugunua biliyorlar, ucuza falan imkansiz.
Kerem de maalesef bir mabad kalkıklığı var.babel bir sürü birebir buldu
istisnasız hepsinin içine etti
kerem de maalesef bu birebirlerde kötü
Ben asil Mitrovic'i istiyordum. Adamin omru 2. ligde gecti
Öyle deme renktas açık alan oyuncumuz yok sol kanatta keremin geleceğini karanlık görüyorum travmayi atlatamadi hala eminim hoca beğenmiştir hiç şaşırmam alırsakHatay’da falan oynar.
barış'ın şans bulması kerem'in aklının başına gelmesini sağlayabilir.Kerem de maalesef bir mabad kalkıklığı var.
salt açık alan da değil iki kişinin arasına girip çıktığı pozisyonlar da vardı. üstelik iki kanatta da oynayabiliyor gibi. ben de beğendim.Öyle deme renktas açık alan oyuncumuz yok sol kanatta keremin geleceğini karanlık görüyorum travmayi atlatamadi hala eminim hoca beğenmiştir hiç şaşırmam alırsak
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi