Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimin ayarini..
Screenshot_20210827-000804_Samsung Internet.webp

Hizli ve guclu bir tane futbolcun oldumu ne kadar fark ediyor

Sol kanadada oyle biri lazim

Ozwllikle one gectigimiz maclarda

alakasi yok, adamlar potansiyeli oyuncu oldugunua biliyorlar, ucuza falan imkansiz.

Uzayan her transferde kazık yeme sebebimiz net Twitter tayfadır. Morutan’da hoca uyardı baskı altına almayın diye veya Benfica’nın sürekli Gedson paylaşımı yapması, Brentford maç kapağına Halili koyması falan bunlar hep etkileşim gücü, sessiz sedasız halledilme ihtimali olsaydı bu transfer daha erken biterdi ocak ayında olduğu gibi bunu görmemek için kör olmak lazım

Gedson gelecek büyük ihtimal

Adam orda yedeğin yedeği,bizden başka 5-10 veren biri olsaydı çoktan satmışlardı demekki yok

Orda aldığı maaş 200-300 bin euromuymuş neymiş en kötü 1 sene daha kiralık gelir benficadaki maaşının 3 katına oynar

Cıngar çıkartır yollamazlarsa,hal ve hareketleride belli ediyo onlardan gitmek istediğini ,göndericez ama biraz bekle demiş olabilir benfica buna bizden daha fazla koparmak için

Bizim bu blöfü görüp hemen transferden vazgeçtik blöfünü oynamamız lazım süreç hızlansın yoksa al listesine yetiştiremiyicez

Luisao, Gedson sanırım bizde kalacak filan demiyor. Başı A ile başlayan hiçbir kanala güvenmeyin. Aspor ne ki çevirisi ne olsun. Açıklama şu şekilde: ''Çok fazla birşey söyleyemem. Gedson'un Galatasaray için ne ifade ettiğini ve geçen sezon neler yaptığını biliyorum. Fakat şuan Benfica'nın oyuncusu. Düşüncelerim bunlar.''

Lazaro ve andre gomes konuşuluyor benficada. Lazaro kesin gibi bişey, gomes de gittiği an gedson ağzıyla kuş tutsa daha 11e giremez

Öyle deme renktas açık alan oyuncumuz yok sol kanatta keremin geleceğini karanlık görüyorum travmayi atlatamadi hala eminim hoca beğenmiştir hiç şaşırmam alırsak

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
salt açık alan da değil iki kişinin arasına girip çıktığı pozisyonlar da vardı. üstelik iki kanatta da oynayabiliyor gibi. ben de beğendim.
zaten man utd alt yapısında oynamış uzun süre. boş adam değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt