Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.704
- 40.434
- 3.413
Buzlu tahta resmi duşsede cözmeye calişsak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de Irfan Can Eğribayat veya o ayarda bir TC pasaportlu kaleci. Muslera biraz yedek beklesinYerli olarak Ozanla Halili alırsak bu sınırı kaldırırlar haksız rekabet derler Halil Kerem Berkan bu 3 oyuncu milli takımında değişmezi olur
Musleraya 1 ay izin verilmesi lazim toparlar belki izin olmadan her gecen gun daha beter olacak.Bir de Irfan Can Eğribayat veya o ayarda bir TC pasaportlu kaleci. Muslera biraz yedek beklesin
Renktaş bugüne kadar en çok eleştirenler arasındayım özellikle son 3 senedir. Am dün oynadığımız tempo hiç fena değildi. Tamam halen topu geriden çıkaracak oyuncumuz yokken saçma baskı yiyoruz, son paslarda eksiklik var, Akbabacesedi oyuna girip saçmaladı, ancak şu anda takımın 3 as oyuncusu (her ne kadar daha birşey görmesek te kağıt üzerinde böyle) Cica, Morutan ve Nelsson yok. Ayrıca bu takım Danimarka lig lideri köy takımı da değil, 2 maçı da izledim Helsinki den güçlü. 2 maç arasındakş fark Fenerbahce çerçeveyi buldu bizim 3 top direkten döndü. Şimdi yalan yok onlarda biz de dün iyiydik. Böyle devam edelim iyi olacağız tabi Terim e bağlı dönüp yine Arda, Akbaba, Bayram vs yaparsa olmazbaska mac izledik heralde.
koy takımını kendi kalesine attıgı golle eleyebildik.
Ribery ikisinden de öndedir.Gedson anelka sonrası bu topraklara gelmiş en potansiyelli ve yaşı en genç olan oyuncu 22 yaşında Avrupa futbolunun incilerinden birini bir daha alma şansımız olmaz bu cidden fırsatın fırsatı transfer
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yanılmıyorsam 11m avroya Ajax transfer etti diye biliyorum. Dün akşam son maçı olabilir.Bu Kophenagta 19 yasinda bir bebe var daramy cok iyi oyuncu pahalimidir acep
Tanınır bir genç sayılacak oyuncu için dedim yoksa Ribery hepsinden büyük oyuncu ama bize geldiğinde tanınmıyordu gedson kadarRibery?
Yeni bir Ribery bize gelmez o ayarda bir yıldız oyuncuyu bulup getirebileceğimizi düşünmüyorum o zamanlar Fransa ligi ve ikinci ligi bu kadar revaçta değildi şimdi başını biraz kaldirani orda alıyorlar Ribery bize geldiğinde Avrupa futbolunda da çok bilinen bir wonderkid değildi Ribery çok çok daha büyük oyuncu ikisinden de ama Gedson 17-18 yaşından beri herkesin tanıdığı çok genç yaşta 50-60 milyon eurolarin konuşulduğu bir oyuncuydu o açıdan söyledimRibery ikisinden de öndedir.
Sezon içinde numara değiştirilemiyor benim tahminim gelirse Gedson gelmezse Oğulcana verecek henüz lisansı çıkmadı numara almadığı içinmuhtemelen yeni 10 numaramız feghouli olacak gibi
Son listeler 10 nunda veriliyor tff ye ozamanda değiştirilebilir sankiSezon içinde numara değiştirilemiyor benim tahminim gelirse Gedson gelmezse Oğulcana verecek henüz lisansı çıkmadı numara almadığı için
Mümkün değil talimatlara göremuhtemelen yeni 10 numaramız feghouli olacak gibi
Anelka bizim ülkeye geldiğinde 25 26 yaşındaydi gedson daha genç ona göre ama Gedson taninirlik olarak Anelka seviyesinde değil şuanTanınır bir genç sayılacak oyuncu için dedim yoksa Ribery hepsinden büyük oyuncu ama bize geldiğinde tanınmıyordu gedson kadar
Anelka Arsenal Liverpool Real Madrid oynayıp geldi büyük olaydı 25 yaşında gelmesi Gedsonla tabiki bir değilAnelka bizim ülkeye geldiğinde 25 26 yaşındaydi gedson daha genç ona göre ama Gedson taninirlik olarak Anelka seviyesinde değil şuan
Katiliyorum. 1.5-2 alip kiralamak lazimHazır Randers buradayken Kehindeyi bağlamak lazım mükemmel bir oyuncu takımın nasıl tek başına taşınabilecegini canlı canlı gösterdi ilk maçta 11 başlamamasına çok şaşırmıştım zaten