Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baska mac izledik heralde.
koy takımını kendi kalesine attıgı golle eleyebildik.
Renktaş bugüne kadar en çok eleştirenler arasındayım özellikle son 3 senedir. Am dün oynadığımız tempo hiç fena değildi. Tamam halen topu geriden çıkaracak oyuncumuz yokken saçma baskı yiyoruz, son paslarda eksiklik var, Akbabacesedi oyuna girip saçmaladı, ancak şu anda takımın 3 as oyuncusu (her ne kadar daha birşey görmesek te kağıt üzerinde böyle) Cica, Morutan ve Nelsson yok. Ayrıca bu takım Danimarka lig lideri köy takımı da değil, 2 maçı da izledim Helsinki den güçlü. 2 maç arasındakş fark Fenerbahce çerçeveyi buldu bizim 3 top direkten döndü. Şimdi yalan yok onlarda biz de dün iyiydik. Böyle devam edelim iyi olacağız tabi Terim e bağlı dönüp yine Arda, Akbaba, Bayram vs yaparsa olmaz

Ribery ikisinden de öndedir.
Yeni bir Ribery bize gelmez o ayarda bir yıldız oyuncuyu bulup getirebileceğimizi düşünmüyorum o zamanlar Fransa ligi ve ikinci ligi bu kadar revaçta değildi şimdi başını biraz kaldirani orda alıyorlar Ribery bize geldiğinde Avrupa futbolunda da çok bilinen bir wonderkid değildi Ribery çok çok daha büyük oyuncu ikisinden de ama Gedson 17-18 yaşından beri herkesin tanıdığı çok genç yaşta 50-60 milyon eurolarin konuşulduğu bir oyuncuydu o açıdan söyledim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fbnin eledigi takim harbiden koy takimi gibiydi.ben bu kadarini beklemiyodum.hali saha maci gibiydi.rakipin kestigi,kesemedigi bütün toplar fblilerin onune düştü.kalecisiz,stopersiz ve ortasahasiz vasat bi takimla oynayınca valenciaya gun doğdu ki,valencia begenmeselerde katki veriyor.randers kalecisine bak bi de dün,adam sayisiz top cikardi.adamlar kapandi bi de,kehinde falan silahlari vardi.10 mactir yenılmeyen bilindik danimarka takimi nere,finlandiyanin köy kusu nere.kiyaslama yapanlar icin yazdım.iki maci da izledim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt