- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gslilikten intihar ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam birkaç aklı selim renkdaştan birisin şu forumda cidden.. Çok değişik işler peşinde olanlar var okumadan anlamadan.Cica hakkında kötü yorum yapmadı yav adam, 6.5a onu alacağımıza niye 3e Harroui almadık dedi altı üstü.
Ki soru sormuş eleştiri yapmamış.
Kounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.Sevilanın 10 milyon teklfiinden bahsediliyodu geçende son gün birine satma ihtimalleri hiç az değil benficanın gedsona yaptığı muamele gibi bişe var sanki
First touch'u kötü Berkan'ın geliştirmesi lazım. Sırtı dönük top alırken ayağından çok açıyor.Berkan'ın uzun pası 4/4 müş şaşırdım. Çünkü kısa pası 4/22 gibidir.
Ozanı bonservisle alma ihtimalimiz var mı marcaoyu satarsak tabi 15’e falan değilKounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.
20-25e Fransa'dan birini alırlar yine.
Reis benim gördüğüm topçu tipi fm diliyle mezzala denilen kanat gibi davranan merkez topçusu ama skorerliği düşük pozisyon bitirme olarak yetersiz. Defansif katkısı da iyi beğendim mücadeleden yılmıyor. Yalnız en büyük eksiği belhanda gibi top kayıpları, bazen kendine çok güvendiğinden takım atağa çıkarken çok tehlikeli toplar kaybediyor çok gereksiz çalımlara giriyorNasıl peki Harroui bir anlatır mısın? Bilmediğim için soruyorum.
botman kardeşimKounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.
Kounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.
Birakta heycanlanalimbence ingilizcesi kötü
sozlesme uzatmiyor. haziran 2022 de tgfp envanterine dahil olacak yuksek ihtimalbartuq elmas'a versinler 10'u biraz yürek varsa
Bu da ayrı bir hayvanmış, Gedson gelip STSL 'de 3,5 top kazanmayla oynadı ki ligi bu istatistiğiyle alt üst etti Göztepe'de ki Nwobodo 'yla birlikte
kalbini çalması zor olmasa gerek.sozlesme uzatmiyor. haziran 2022 de tgfp envanterine dahil olacak yuksek ihtimal
Kendini Messi sanıyor, Marcao bile kendine getiremedi bunu. BAY yazılıp kızağa çekilirse belki anlar.Asıl Kerem'inki tehlikeli bölge
Takım set dizilimindeyken çalım deniyor ve bekler önde kalmış oluyor sürekli.
Bunu Burak yapardı Schalke serisinde gol yemiştik bu yüzden o gitti Belhanda başladı şimdi de Kerem yapıp duruyor.
O çalımları Messi atabiliyor dünyada, başka yok atabilen.