Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilanın 10 milyon teklfiinden bahsediliyodu geçende son gün birine satma ihtimalleri hiç az değil benficanın gedsona yaptığı muamele gibi bişe var sanki
Kounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.

20-25e Fransa'dan birini alırlar yine.

Hocanin söyleyelim mi diye sordu birine o Adamda soylemesek iyi olur hocam dedi.Kim acaba kimsenin dikkatini cekmedi mi?

Nasıl peki Harroui bir anlatır mısın? Bilmediğim için soruyorum.
Reis benim gördüğüm topçu tipi fm diliyle mezzala denilen kanat gibi davranan merkez topçusu ama skorerliği düşük pozisyon bitirme olarak yetersiz. Defansif katkısı da iyi beğendim mücadeleden yılmıyor. Yalnız en büyük eksiği belhanda gibi top kayıpları, bazen kendine çok güvendiğinden takım atağa çıkarken çok tehlikeli toplar kaybediyor çok gereksiz çalımlara giriyor

Bu da ayrı bir hayvanmış, Gedson gelip STSL 'de 3,5 top kazanmayla oynadı ki ligi bu istatistiğiyle alt üst etti Göztepe'de ki Nwobodo 'yla birlikte

Harroui 5 top kazanma ve 20 ikili mücadeleyle oynuyor 4,5 pas arası yapıyor tabii bunları yaparken 7 gol 3 asist üretmiş 4,7 dribling ortalamasıyla oynamış

Oyunun her iki tarafında da bu kadar etkili olabilmesi çok ilginç

Sn. Hocam Ogulcan'a #10 vererek basta tff olmak uzere tum azili gs dusmanlarina mesaj vermek istiyor. Bence yerinde bir karar.

W
Asıl Kerem'inki tehlikeli bölge

Takım set dizilimindeyken çalım deniyor ve bekler önde kalmış oluyor sürekli.

Bunu Burak yapardı Schalke serisinde gol yemiştik bu yüzden o gitti Belhanda başladı şimdi de Kerem yapıp duruyor.

O çalımları Messi atabiliyor dünyada, başka yok atabilen.
Kendini Messi sanıyor, Marcao bile kendine getiremedi bunu. BAY yazılıp kızağa çekilirse belki anlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt