Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng ve gedsonu ya da kitolano ve gedsonu aciklayin artik.sabir kalmadi

Dalga falan yok

1 eylüle kadar alan olmazsa Schalke oynatmayacak tek seçenek Türkiye kalacak.

Spor direktörleri, Harit ve Ozan icin transfer dönemi kapandigi an Rus ve Türk takimlari ilgilenebilir gibi birsey demis. Ve Rusyaya iyi baglantisi varmis adamin. Belki Gazprom sayesinde.

Ozanin maasi 2,5 milyon brütmüs. Yani 1,3 net civarinda.

Irfancan
Ozan
Gedson
Halil

30 milyon euro'ya biter. Yabanci sinirini da Turk futbol tarihinin coplugune yollar.

Spor direktörleri, Harit ve Ozan icin transfer dönemi kapandigi an Rus ve Türk takimlari ilgilenebilir gibi birsey demis. Ve Rusyaya iyi baglantisi varmis adamin. Belki Gazprom sayesinde.

Ozanin maasi 2,5 milyon brütmüs. Yani 1,3 net civarinda.

Ozan, Rusya yapmaz bence. 1’inden sonra bize gelir.

First touch'u kötü Berkan'ın geliştirmesi lazım. Sırtı dönük top alırken ayağından çok açıyor.
Renkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.

Rize tebrik mesajı yayınlamış şikecilere
F02FCB80-F1EC-4C0D-A1F9-B1EFD409D94B.webp

Hoca dün forma numarası muhabbetinde Gedson transferinin bitmeye yakın olduğunu belli etti.

İçimizden halledicez konuştuk dedi. Bunu apaçık “Gedson hep bizimleydi sürekli konuştuk artık fiziken de bizim yanımızda” tarzı bir söylemle açıklar.

Taraftarın beklentisi yüksek birisi taşıyabilir ancak bu formayı. Şu an herkesin merakla beklediği tek isim.

Eray Sözen ile konuşmasının da amacı ufak tefek pürüzlerin kaldığı olarak yorumladım ✍️

galasevgisi de gedson için o aileden biri diyordu 1-2 ay önce

Cica ve Morutan hakkındaki detaylı analiz ve yorumlarını alalım ?
Transfer sezonu başında ben ikisini de alabileceğimizi düşünmüyordum açıkçası.
Cica'yı izlemedim ben, adını duydum ama Morutan gibi takip etmedim.

Morutan tarz olarak Di Maria'nın olmamış hali, özellikleri çok benziyor birbirine, tabii potansiyel ve fundamental farkı var ama stilleri bence çok benzer. Dar alanda çalım yeteneği ve dribblingleri çok iyi, karar alma, pas vasat, şutları ise şu an için vasat altı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt