- 2 Temmuz 2011
- 138.093
- 58.924
- 5.488
Dieng ve gedsonu ya da kitolano ve gedsonu aciklayin artik.sabir kalmadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dimeg ve gedsonu.ya da kitolano ve gedsonu aciklayin artik.sabir kalmadi
Dalga falan yok
1 eylüle kadar alan olmazsa Schalke oynatmayacak tek seçenek Türkiye kalacak.
eren forma alamaz kiralanırsa ok.kitolano gedson harroui halil eren dinkci atakan kanazor ile transferi kapatalim
![]()
Harit und Kabak: Schröder blickt auf Russland und Türkei
Der FC Schalke 04 ist nach wie vor darauf angewiesen, Großverdiener von der Gehaltsliste zu bekommen und für sie nach Möglichkeit auch hohe Ablösen zu generieren. Weiterhin droht ein Punktverlust, wenn bis Mitte September nicht bestimmte Lizenzauflagen erfüllt sind (fussball.news berichtete). Im...fussball.news
Spor direktörleri, Harit ve Ozan icin transfer dönemi kapandigi an Rus ve Türk takimlari ilgilenebilir gibi birsey demis. Ve Rusyaya iyi baglantisi varmis adamin. Belki Gazprom sayesinde.
Ozanin maasi 2,5 milyon brütmüs. Yani 1,3 net civarinda.
Renkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.First touch'u kötü Berkan'ın geliştirmesi lazım. Sırtı dönük top alırken ayağından çok açıyor.
Yabanci siniri 8 yabanciDieng ve gedsonu ya da kitolano ve gedsonu aciklayin artik.sabir kalmadi
Bu arkadasi burdan alalim.no. bu sezon ilk psv macından sonra hicbir macı izlemedim.
Hoca dün forma numarası muhabbetinde Gedson transferinin bitmeye yakın olduğunu belli etti.
İçimizden halledicez konuştuk dedi. Bunu apaçık “Gedson hep bizimleydi sürekli konuştuk artık fiziken de bizim yanımızda” tarzı bir söylemle açıklar.
Taraftarın beklentisi yüksek birisi taşıyabilir ancak bu formayı. Şu an herkesin merakla beklediği tek isim.
Eray Sözen ile konuşmasının da amacı ufak tefek pürüzlerin kaldığı olarak yorumladım![]()
Bu Rizeyi orda burda havada karada paramparça etmek farz oldu
Cica'yı izlemedim ben, adını duydum ama Morutan gibi takip etmedim.Cica ve Morutan hakkındaki detaylı analiz ve yorumlarını alalım ?
Transfer sezonu başında ben ikisini de alabileceğimizi düşünmüyordum açıkçası.
Sven Botman A planıKounde'den 50-60 alıp Ozanla dolduracaklarını sanmam.
20-25e Fransa'dan birini alırlar yine.
Bize yok mu?Rize tebrik mesajı yayınlamış şikecilere
Ekli dosyayı görüntüle 136406
Ben de şaşırdım dün izlerken, topu kontrol ettiği zaman kaybeden Berkan sahanın herhangi bir yerinde koşu gösteren arkadaşı varsa ağzının içine atıyor topuBerkan'ın uzun pası 4/4 müş şaşırdım. Çünkü kısa pası 4/22 gibidir.