Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize tebrik mesajı yayınlamış şikecilere
Ekli dosyayı görüntüle 136406

Yemin ederim Muz Cumhuriyeti burası. Şunu başka bir ülke de yapsalar, ligi durdururlar, ortalık birbirine girer, burada bir kişi çıkıp demiyor ki siz neyin peşindesiniz ?

Messi, bunlarda olsun, bedavaya versinler bize, bundan sonra alanın da karakterine ....

Allah belanızı versin, iğrendirdiler yemin ederim.

IMG_4453.webp

Dün akşamdanmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Halil transfer edilirse yerli sınırlaması konusunda rakiplerimize göre çok çok rahat ederiz. Beşiktaş 'ın yerli oyuncu derdi var, Trabzon 'un var bu konuda eli en rahat görünen Fenerbahçe 'de bile Ferdi yerine transfer yapsalar 3. yerlinin kim olacağı belli değil

Biz şu anda Kerem, Taylan ve Berkan 'ı kullanıyoruz benim çok güvendiğim bir Emre Kılınç var ki şu üçlüden herhangi biri eksik olursa hücumun hemen her bölgesinde oynayabiliyor E.Kılınç, Barış Alper dün çok güzel bir mesaj verdi yine Alpaslan çok iyiydi mesela

Bizim yabancı sınırlamasıyla en büyük derdimiz yerli bir kalecimizin olmaması, umarım buna da bir çare bulunur bir an önce

Bu koc elmas yakinligi umarim ters tepmez biz kendi bacagimiza sikmayi severiz cünkü

Hocam birkaç aklı selim renkdaştan birisin şu forumda cidden.. Çok değişik işler peşinde olanlar var okumadan anlamadan.
Değişik iş dediğin kuşları ayıklamaksa yanlışın var bu temel bir iş, olmazsa olmaz bir iş. Burada algı yapıp insanların negatif düşüncelerini körükleyip ortamı bulandırıyorlar. Sonra forum zıvanadan çıkıyor. Geçmişte Belhanda üzerinden bunu yaptılar, öyle saçmalıklar yazıldı ve eyvallah edildi ki ben bile foruma girme isteğimi kaybettim.

Ben senin özelinde söylemiyorum, konu açılmışken bahsettim seni de alıntılamadım. Seni kastetsem alıntılar veya raporlardım. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt