Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.257
- 4.692
- 1.223
gruplarda rangers gelsin o aslan yeleli kedi resmini monte edelim bir taraflarına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan düz hakanYasaklanmış Kullanıcılar
Hakan Düz
Yasak Sonu: 2 Eylül 2021 00:00
Yasak Nedeni: Uğursuzluğu sebebiyle kendi isteği
Rize tebrik mesajı yayınlamış şikecilere
Ekli dosyayı görüntüle 136406
Ekli dosyayı görüntüle 136413
Dün akşamdanmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence dogru olmaz diyen adami tokatlamak istiyorum birak soylesin hoca isteburayı kaçırmışım. harbiden ilginç bi diyalog
Ekli dosyayı görüntüle 136413
Dün akşamdanmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gedson'dan daha çok istiyorum ben Harrouri'yi. Gedson yorucu ve pahalı bir transfer olacak olursa.
Neden buna kimse heycanlanmiyor bitmeye yakin biri var.
Değişik iş dediğin kuşları ayıklamaksa yanlışın var bu temel bir iş, olmazsa olmaz bir iş. Burada algı yapıp insanların negatif düşüncelerini körükleyip ortamı bulandırıyorlar. Sonra forum zıvanadan çıkıyor. Geçmişte Belhanda üzerinden bunu yaptılar, öyle saçmalıklar yazıldı ve eyvallah edildi ki ben bile foruma girme isteğimi kaybettim.Hocam birkaç aklı selim renkdaştan birisin şu forumda cidden.. Çok değişik işler peşinde olanlar var okumadan anlamadan.
Evet biten bir transfer var muhtemelen hoca maç esnasında falan kap açıklaması gelip gelmediğini teyit etmek için sormuş olabilir yanındakine o da söylemiyoruz diyince sustu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kalede mi denesek?Ben de şaşırdım dün izlerken, topu kontrol ettiği zaman kaybeden Berkan sahanın herhangi bir yerinde koşu gösteren arkadaşı varsa ağzının içine atıyor topu