Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.907
- 8.586
- 2.068
Bulandırna denizi uyandırma keriziOha 1,5 mil.€ maaş nedir Umut Meraş için yaklaşık 4 Boey maaşı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulandırna denizi uyandırma keriziOha 1,5 mil.€ maaş nedir Umut Meraş için yaklaşık 4 Boey maaşı
Ortamı gerip insanları birbirine düşürmekten haz alan biriIsi gucu onu bunu elestirmek mac izledigi bile yokmus
Yerli dusmani postuOlağanüstü mü oynadı ? Gerçekten vasat oyuna alışmışız. Orta sahada bu zamana kadar oynayan topçular arasında en düşük performansı olan topçu olabilir Taylan. Fernando’yu Melo’yu izledik son 10 senede. Hadi onu da geçtim Selçuk bile prime döneminde bu kadar takdir toplamıyordu. Taylan’ın oyununu gereksiz olumlu bulan bir kitle var. Bu kitle yüzünden Taylan ile yola çıkarsak daha çok sırtı dönük top kaptırırız.
gedson olmazsa harroui gelecek diye yorumladim
Ben de izlemedim reis.iyi oyuncu mu reis hiç izlemedim :/
Anladım o zaman geçmiş olsun.Renkdaş malesef şunu söylemek durumundayım first touch gelişmez. Çünkü bu yetenekle ve altyapıdaki eğitimle alakalı en temel özelliklerden biri. Mesela şut gelişir, pasta gelişir ama senin dediğin konu top kontrolü demek ve bu yetenek işidir sonradan kazanılmıyor.
Bu guruptan çıkarsak yeni sezonda aç kurt gibi saldırırlar bizim takıma, ruslar italyanlar ve fransızlar0 çekeriz heralde bu grupta![]()
Rotasyon haram bize
Valla takım oturursa, ızdırap çektiririz o gurupta0 çekeriz heralde bu grupta![]()