Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yabancı sınırında muslera fena halde diken üstünde. herkesin aklından keşke kalecimiz yerli olsaydı geçiyor. bizi rakiplerden bi adım geriye atan bi durum

siddik falko ve babil gidiyor
images - 2021-08-27T140533.458.webp

türk stoper ve halil gelirse anca ozaman realize olur da .taylan ve berkanın aynı anda yedek kalacağını sanmam, en az bi tanesi ilk 11 olur
UEFA'da da varız renktaş. En kötü orada oynarlar. İmkanımız varsa büyük takımların yaptığı gibi tüm yetenekleri toplayıp gelişenleri takımda tutacağımız bir sistem olacak gibi duruyor. Tutmayanları da en kötü aldığımız paraya elden çıkarmak lazım. Yetenekleri toplamaya sıcak bakıyorum ben, mali olarak düşünmezsek tabi.

Harrouri veya Gedson'dan biri gelmeli abartmayalım ha Taylan gidiyorsa o ayrı, para varsa bu ikiliden biri yerine Dieng gibi biri alınmalı.

UEFA'da da varız renktaş. En kötü orada oynarlar. İmkanımız varsa büyük takımların yaptığı gibi tüm yetenekleri toplayıp gelişenleri takımda tutacağımız bir sistem olacak gibi duruyor. Tutmayanları da en kötü aldığımız paraya elden çıkarmak lazım. Yetenekleri toplamaya sıcak bakıyorum ben, mali olarak düşünmezsek tabi.
şu kaan ayhanı bi alabilseydik çok rahatlardık. hücum hattında fazla yerli olması gücümüzü azaltır. orada daha klas ayaklar oynatmalıyız

Hoca hep mutluydu dun.kafayi cekmis gibi paso güldü.hem harroui hem gedsona sevindi belliki

Dun berkan oyunun son anlarında biri mostafaya biri van anholta dönüp 2.m harika pas atti.ne manyak velet yav

yabancı sınırını şöyle yapmasalar mükemmel bir kadro kuracaktık bu sene yazık oldu. bu ülke futbolunda kaliteli-sürdürülebilir bir yapı kurmak imkansız.

İkisi beraber oynamaz demişti galiba daha önce

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt