Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.807
- 66.867
- 5.003
bu yabancı sınırında muslera fena halde diken üstünde. herkesin aklından keşke kalecimiz yerli olsaydı geçiyor. bizi rakiplerden bi adım geriye atan bi durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siddik falko ve babil gidiyor
UEFA'da da varız renktaş. En kötü orada oynarlar. İmkanımız varsa büyük takımların yaptığı gibi tüm yetenekleri toplayıp gelişenleri takımda tutacağımız bir sistem olacak gibi duruyor. Tutmayanları da en kötü aldığımız paraya elden çıkarmak lazım. Yetenekleri toplamaya sıcak bakıyorum ben, mali olarak düşünmezsek tabi.türk stoper ve halil gelirse anca ozaman realize olur da .taylan ve berkanın aynı anda yedek kalacağını sanmam, en az bi tanesi ilk 11 olur
şu kaan ayhanı bi alabilseydik çok rahatlardık. hücum hattında fazla yerli olması gücümüzü azaltır. orada daha klas ayaklar oynatmalıyızUEFA'da da varız renktaş. En kötü orada oynarlar. İmkanımız varsa büyük takımların yaptığı gibi tüm yetenekleri toplayıp gelişenleri takımda tutacağımız bir sistem olacak gibi duruyor. Tutmayanları da en kötü aldığımız paraya elden çıkarmak lazım. Yetenekleri toplamaya sıcak bakıyorum ben, mali olarak düşünmezsek tabi.
atakan kaarazor da lazımHarroui-Gedson-Taylan-Berkan-Aytaç işte Galatasaray orta sahası dediğin böyle olur.Sonra acı çekiyoruz cezalı ya da sakat olunca
Çikuldao'yu sattın mıHarroui-Gedson-Taylan-Berkan-Aytaç işte Galatasaray orta sahası dediğin böyle olur.Sonra acı çekiyoruz cezalı ya da sakat olunca
gelirse bir yabancı gelir
iki yabancı gelmez
yer açamıyoruz kontenjanda
gedson ya da harun olur. ikisi birden imkansız bence